Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz Zsolti1987 #4081 üzenetére

Megnéztem a notit, és csináltam egy csomó képet.
    Külső kijelzőn (VGA-s régebbi LCD) nem jelentkezik a hiba. Prinscreen-el lementve és átküldve másik gépen (illetve telefonon) normális a kép (bár ez várható volt).
    Kijelző mozgatására, sőt ütögetésre nem változik, ezt már kipróbálta a barátom előttem.

A képek: [link]
    Sajnos összekeveredett a sorrend, (a netes albumban) az utolsó előtti egy Rivatuneres kép, ilyen beállításokra állítva majdnem teljesen jó lesz érdekes módon. :F

Viszont a notin hardvergombbal a fényerőt állítva nincs változás.
    Ezzel a Rivatuneres beállítással azt mondta, hogy vagy egy órát próbálkozott a barátom, ez a legjobb amit el lehet érni. De így egész használható, csak néhol jön elő, és ugyan sötétebb és halványabb a kép, de még tűrhető.
    A kontrasztot és a fényességet vette lejjebb, és előbbiből is, meg a hibák helyéből (pl. betűknél) úgy érzem, mintha a nagy kontrasztú helyeken lenne a gond leginkább.
    Illetve a feketénél, pl. a film fekete sávja helyetti zöld. Meg a win előtt, a fekete post képernyő.

Mozgatásra még sincs nagyon változás mint VRAM hibánál. Ahol van az szerintem a kép változása miatt van, pl. ha az egérmutatóval a tálcán lévő "jegyzet" ikonon mozgok, akkor változik a lila képpontok helye, de ez szerintem az árnyékolás miatt lehet. Ami apró változás, de talán épp azon a határon van (színben, kontrasztban, fényességben, vagy nem tudom pontosan miben), ahol még vagy normális a képpont, vagy épp lila lesz.

Új hozzászólás Aktív témák