Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
gyvince
üzenetére
A baj az velük ,hogy az amd procit kombinálják egy ati hd4570-es vgával esetleg egy hd3200-vel katasztrofális esetben mind a 3 együtt egy közös hűtővel (asus k50ab) és inkább alkalmas a kenyérpirításra mint a rendeltetésszerű használatra, ne agy isten játékra és a gép jó ha 2 évet kihúz.
Majd jön reflow ,jobb esetben reball és irány a apród vagy a jófogás,de aki majd megvásárolja annak nem lesz egy jó "fogás".
Az asus k50ab nem egyedi eset,de talán a legrosszabb.
Számos acer és hp dv szériának ez a rákfenéje ,hogy most a pontos típusokat ne részletezzem pedig könnyű lenne elég csak ránéznem a bontós raktáramban nagy számban ismétlődő típusokra.
Én nem vagyok semmilyen"párti" ,de az intel procival és intel vgával szerelt gépeket ajánlanám inkább az általános használatra.
Remélem nem váltok ki ezzel vitát,és nem járok tévúton ezen a téren.Ez az én saját tapasztalatom semmi több,remélem a nálamnál képzettebb okosabb szakik is alátámasztják akik itt fórumoznak és segítenek önzetlenül a náluknál kevésbé hozzáérőtöknek! (na ezt jól megfogalmaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- League of Legends
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx