- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gepzene
csendes tag
Üdv mesterek! Kezembe került egy Vaio VGN-NS10L, több ronda hibával, amiket sikerült elhárítani. Az utolsó viszont kifog rajtam. Egyszerű melegedésnek tűnik, de nem tudok rájönni, hol. Random fagyás, általában órák után, majd azonnal újraindítva percek után újra fagy. Amikor beáll, lassacskán felpörög a cpu ventije, és tökéletesen megfagy. Ha zene megy, akkor Fatboy Slim kedvence lesz belőle. Hővezető pasztát cseréltem a procin és a gpu (GMA 4500) hitvány hűtőlemezén, és semmi különbség nem volt, pedig a lemez alatt eredetileg egy repedezett, világos vörösesbarna gumilapszerűség volt legalább 1mm vastagon. Emiatt a borda tartófüleit röpke fél óra alatt beállítottam úgy, hogy pont tökéletesen feküdjön a tokon, és úgy tettem rá a pasztát (ilyen Evercool 420, eléggé MX-2/MX-4 környékén teljesít).
Memtest egész éjszakás megvolt már az újrapasztázás előtt, még bitfade test is ment egy éjszakát. HDD nincs bele, csak a linuxos stress paranccsal fűtöttem be neki, meg opengl-igényesebb dolgokkal, de igazából semmivel se halt meg hamarabb, mint böngészgetés-molyolgatás közben. Mi a rosseb baja lehet?
Gép specifikációk
Egy szál alul semmibenVan még egy apróság, talán többet számít, mint gondolnám... A CPU hűtőbordája nem illeszkedik nagyon szépen a helyére. Nem ütközik se a fészkében, se a házhoz. Majdnem 1mm mindkettőtől. Be fogom hajlítgatni a szerencsétlen hőcsövet, hogy patent legyen, de nem fűzök nagy reményeket hozzá. Gondolom azért így is szépen cseréli a levegőt benn. Vagy esélyes, hogy ennyi a baja? Esetleg szokott a CPU és a GPU mellett más is számottevően melegedni? Nincs több hűtőborda, a fellelhető fotókon se. És itt vagyok elakadva, de csak mert nem tudom hogy kéne infraképet kreálni róla...
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Gaming notebook topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest