Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkszabo
csendes tag
Sziasztok! A napokban vettem egy dell inspiron 7720 SE notebookot, de sajnos van egy problémám amivel nem tudok mit kezdeni. Szóval kék halálom van kb úgy minden 5-10. bekapcsoláskor, még mielőtt elkezdené betölteni a wint kék halál és újraindul, van hogy egymás után többször is csinálja. Win8 al előre telepítve volt a lapi de mivel én jobb szeretem a win7 et ráraktam. Próbáltam több félével is de a probléma ugyan úgy meg van. Mikor telepítettem a win 7 et és ahol ki kell választani hogy hova telepíti a rendszert ott találtam kb 5-6 másik rejtett partíciót és sajnos én azokat letöröltem. Lehet ez a probléma forrása? Majd vissza raktam a lapihoz kapott win8 telepítővel a rendszert de ugyan azt csinálja. Minden drivert feltelepítettem amit adtak hozzá. Ez az egyik hiba amit kék halálnál ki ír :kmode_exception_not_handled. De mást hibákat is szokott írni. Valaki esetleg tudna segíteni? Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx