Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Párom Lenovo B560 gépét pucoltam ki és pasztáztam újra. Csináltam már ilyet, bár sajnos ezt a modelt nagyon le kell bontani egy ilyen művelethez. Letisztítottam a régi pasztát, letörölgetem alkoholos fültisztító pálcával a lapkát és a hőcső alját, majd új pasztát raktam fel. Kifújtam a ventilátort és a bordát is. Összeraktam, de nem indul. Felpörög a venti, majd leáll, aztán kis idő múlva ismét pörög és így megy amíg hosszan nyomva ki nem kapcsolom. Képet nem ad, nem is sípol. Újra szétszedtem, ellenőriztem mindent, újra össze, de semmi sem változott. Képernyő szalagkábelt is néztem, helyén van. Külső D-Sub csatin sem ad semmit.
Látnoki segítségetek kérném, hátha van valami jó ötlete valakinek. Ha így marad nem lesz vacsora...

Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- CORSAIR K100 AIR
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx