- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Speed®
titán
Vannak olyan magasfényű (de lehet sima is) festékek, amik lakkot is tartalmaznak, ezáltal tartósabban ellenállnak a külső erőhatásokkal szemben.
De persze lehet úgyis csinálni, hogy felcsiszolod, lealapozod, aztán 2 rétegben színrefújod és a végén adsz neki egy lakkréteget., utána meg polír. Igaz, mire ezt megcsinálod, minimum 10 rugó és jópár munkaóra.
Ellenben a témával nyugodtan maradhattál volna a linkelt topikon belül, ott is lett volna válasz a kérdésedre. Ha más nem, Mr-Pamacstól kérj tanácsot.
Ezt hamarosan zárják, sok sikert.
-
1010
őstag
az a sima spre is jo
aztan arra lakk vagy valami matt kezeles
izles szerint
ez meg olcson kijon,
ha elviszed rendes fenyezo muhelybe meg ki is rohognekma mar mindefel felutre van festek meg kezelo anyag
de sztem igy is lesz vagy otezererdemes tobbretegben csinalni a festest es a lakott is
-
N4ri87
senior tag
Hát nemtom. Lehet, hogy a számmal néztem, de én abban a topicban, amit linkeltél, nem láttam semmi otthoni festésre utaló írást. Nekem nem matrica, meg fólia kell. Én azt akarom tudni, hogy itthon milyen eszközökkel tudom átfesteni a notimat.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Elég rendesen oda van már a notim fedlapja. Nagyon karcos. A topicot azért nyitottam, mert arra lennék kíváncsi, hogy van-e lehetőség otthoni festésre? Ez szerintem mást is érdekelhet! Kérem a moderátorokat, operátorokat, hogy ne zárják be a topicot, mert házi megoldásokról nincs írás. Én meg erre vagyok kíváncsi, nem arra, hogy ki mennyiért fest. Úgyhogy várom az ötleteket! Köszönöm!
Aktív témák
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen videókártyát?
- Tenisz topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Formula-1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BMW topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest