- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
A videokartyat en powerstripel allitom.
amugy nem hiszem hogy karos lenne az orajelallitas mert egyes procik ezt mindenfele software nelkul csinaljak. -
ityam
őstag
A notim 3dmark01 el tesztelve(folyamatosra rakva) kb masfel orat birt akkurol. remeltem hogy tobb lesz de szamitottam arra is hogy kevesebb lesz. amugy 2188 pötty jött ki belole. nem sok dehat ez van ilyen aron.
-
ityam
őstag
de miert nem novekszik ezzel az akkuido? vagyon nem vagyok tisztaba ezekkel a fogyasztasokkal hogy mikor mennyit eszik egy proci.
szerinted csak akkor enne kevesebbet ha a feszultseget is csokkentenem?
amugy ma estefele megjott a notim. fel 7 korul kezdtem el buzeralni, telepitgetni masolgatni eleg hamar levettem 600MHz re a proci orajelet, mondvan hogy masolgatashoz nem kell az 1600MHz egy nagyon keveset(kb 5 percet)probalgattam a heroes5 ot. meg negyed 9 kor kezdtem el egy 3dmark01 et futtatni rajta(hmm5 hoz es 3dmarkhoz visszavettem 1600 ra a procit) es akkor murdalt ki az aksija. szal kb 2 orat birt. kb 90% os volt az aksi amikor elkezdtem buzeralni.
amugy mondtak hogy lehetoseg szerint mindig meritsem le csontra az aksit es ugy toltsem fel mert ezzel lehet kimelni az aksit. illetve azt nem tudom hogy itt mennyire kell formazni az aksit.? ennel nem fog egy picit tovabb menni vagy ezeknel az aksiknal mar nincs olyan hogy be kell melegiteni, es majd akkor meg egy picit jobb lesz?
amugy egy 4400 as aksival van.
1600 celm,512ddr2-533, 80GB pata winyo, dvdrw, unichrome pro vga. igy volt kb 150K. sulinettel egesz elfogadhato az ara.
esetleg tudtok olyan progit mondani amivel a veszultseget is tudom allitani a procinak? mert a NHCvel csak az orajelet tudtam levenni. mas meg azt mondta hogy csak a feszultseget tudta lejjebb venni. erdekes. Amugy filmnezeshez kb 600 on kell menni a procinak. ugy mar jo.
amugy meg azon lepodtem meg hogy szintetikus tesztekben eleg ritkan lassabb a celeronM a pentiumMtol. ami viszont tetszett. vegulis csak a cacheben kulombozik meg az energiatakarekossagban. ha jol tudom egyebkent tok ugyanaza proci.
jah meg kiprobaltam powerstrippel a videokartyat megtuningolni. 200 as alaprol 230 ra felnyomtam es ugy meg ment az ut2003(tenyleg azt kihagytam a felsorolasbol de 5 percet azzal is jaccottam.) de alt+tab utan amikor feltettem 250re a magot akkor mar nem tudott visszalepni az utbe mert megfagyott. de 230 on ment rendesen. mondjuk nem tudom mennyivel lett gyorsabb de felek hogy nem sokkal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ityam
őstag
Kiprobaltam a NHC t egy CeleronM 1,43GHzes procival és azt tapasztaltam hogy le lehet venni 12.5%ra a proci orajelet és ugy 180MHz en ment. sajnos a feszultseget nem engedett allitani.de gondolom 180MHz en sokkal tovább birja az aksi mint 1433 on. sajnos nem tudtam lemérni mert nincs annyi idom, de holnap ha megjon amit rendeltem gépet azon kirpobalom valszeg.
csak gondoltam leirom a tapasztalatom mert a topic elejen meg nem nagyon volt celeronMel tapasztalat. es nem olvastam vegig. csak mivel volt egy tesztalanyom ezert kiprobaltam. remelem holnapra meglesz a sajat aztan ott lemerem mennyivel birja jobban. bar felo hogy csak estere lesz meg.
arra lennek kivancsi hogy mit vesz le a procin hogy 180MHz re lemegy. mert az fsb az ugye 133. es abbol nem tudom hogy jon ki a 180az fsbt meg csak nem veszi le 10%ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest