- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Hirtelen ezt találtam. A lap alján van három program.
-
Tokman
csendes tag
Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám.
Van egy Fujitsu Siemens AMilo PI 2530as notim és valahogy, mindenki tagadja, hogy ő lett volna.
Mindenesetre le van jelszavazva a bios tehát bekapcsolom a gépet és jelszót kér még mielőtt a windows elindulna.
Próbálkoztam kivettem aksit szétszedtem gépet kivettem gombelemet visszaraktam bios-t resetelte is(ezt ki is írta bekapcs után) csak a jelszót nem törölte.
Gépem így használhatatlan.
PC-n tudom, hogyan lehet megoldani a problémát de itt nincs PIN amit átlehetne rakni, legalábbis én nem láttam.
Neten megpróbáltam szétnézni, de egyenlőre semmi érdemi infót nem találtam.
Laptopról holnap rakok fel képeket, mármint kibelezett állapotot, meg ha tudom kiderítem egyáltalán milyen fajta BIOS van rajta.
Nemtudom mitévő legyek, aki tud pls segítsen!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest