- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
LaptopSystem #2 üzenetére
Ami már meg is történt, szóval a topik felesleges.
-
-
manutdfan
csendes tag
Sziasztok!
Egy ASUS M5NP notebook-kal küzdöm, a következő a problémája. Bizonyos idő után a gép magától elkezd frissíteni (értsd ez alatt azt, hogy a böngésző folyamatosan újratölti a lapot, illetve minden más alkalmazás is ugyanúgy frissít, legyen szó akár Windows-ról, akár Linuxról). Mivel idő függvénye, hogy ez bekövetkezzék, én a melegedésre tippeltem, de a hűtésen már többet nem tudok javítani. Ha a billentyűzetét kiveszem, a hiba megszűnik, tehát minden bizonnyal azzal lesz a gond. Tekintve, hogy nincs kedvem kifizetni ~10.000-et egy billentyűért, gondoltam használom USB-ssel. Igenám, de a kütyü nem támogatja az USB-billentyűket, a BIOS-ban nincs is USB Legacy Support, sem ehhez hasonló.
Azt találtam ki, hogy egy teljesen hétköznapi billentyűzetet bekötnék a lapitopi belső billentyűje helyére. Magának a PS2-es billentyűzetnek a lábkiosztása meg is van, viszont azt nem tudom, hogy a szalagkábelen melyik vezeték mi. Erről nincs esetleg valami infótok? Vagy netán valami alternatív ötlet?
Előre is köszi
Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest