- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wander01
csendes tag
válasz
sghc_toma #12 üzenetére
Nna, gondoltam akkor megszámolom ha igy szoba került
Játék: 11 db installálva összesen nem számitva az aknakeresöt és passziánszt és kissebb ''nyomok egy exe-t és megy'' játékokat kb 40 Gb
Játék isok kb 112 Gb
film: divx filmek+kisfilmek, funny video gyüjtemény kb 150 giga,
dvd-böl teljes jobarátok sorozat(270Gb, ki kéne irnom dvd-re) + kb 10 db másik film 45 GB
anime (nagy rajongo vagyok és probálok japánul tanulni): kb 85 Gb
egyéb felhasználoi programok, utils. térképek, documentumok, melos cumok, sulis cumok stb kb 18 Gb
na ez kb 720-730 Gb körül van, de pár cumot nem számoltam bele, igy van még kb 170 Gb szabad kapacitásom. Persze mindig minden cserélödik. Itt még meg kell jegyeznem hogy csak amolyan egészséges mértékben csinálok illetve szerzek ''biztonsági másolatokat'', illetve minden programom hivatalosnak minösül, csak nem szeretek semmit kidobni, és szeretem ha minden egy helyen elérhető.
na, ezzel csak szemléltetni akartam a manapság elegendő háttértárolo kapacitás mértékét
megigérem ezentul befogom a pofámat és nem beszélek offtopic hülyeségekröl, becsszo -
Wander01
csendes tag
De most komolyan, mire jo az arcozás?
60 giga az elözö évezredben volt ''elégséges''. az én lapitopimban egy 80-as vinyo ficeg, kb 25/55 gigás particiokra felosztva, és a win-nek mindig hagyok kb 3-4 giga helyet, a másik meg tele van. egy 80-as vinyon képtelenség elférni. nehogymá egy 40 gigás vinyo bármire is elég legyen
én emellett még rendszeresitettem egy 200-as külsö vinyot, épphogy nincs belevarrva a notitáskába. Az asztalirol nem is beszélve, abban kb 910 giga körül járok (60+120+160+250+320), és igen, elismerem ez már extrém betegségnek minösül
de most csak arra akartam rávilágitani, hogy 40-60 gigás vinyokkal már képtelenség megmozdulni
vagy rosszul tudom?
ja és nem akarok senkit megbántani
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest