Hirdetés
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Én nemrég váltottam Redmi 9-ről Nokia G50-re, mert eláztattam előbbit és gyorsan kellett egy új telefon, a Redmi 9-ben meg csalódott voltam a Redmi 4X után, úgyhogy egy kifutó Nokia-t vettem a nyáron.
A Nokia G50 hardverben alig erősebb mint a Redmi 9, mégis nagyon sokkal gyorsabb, és nem csak azért mert új, a Redmi 9 az elején is döcögős volt, a Nokia g50 meg nem. Valószínűleg ennyit jelent, hogy a HMD nem szemetelte tele*, a Xiaomi meg igen. Plusz a MIUI frissítésről-frissítésre egyre bugosabb lett (ez mindkét Redmin-mnél végigkövethető volt, nem a hardver hibája volt).
Ha most kellene új telefon, akkor csak az 5G hiánya miatt nem venném a G22-t, valószínűleg ha most vennék, G42 lenne. Esetleg Motorola, de semmiképp sem Xiaomi, Huawei meg a A Google mentesség miatt nem, Oppo-ról semmit nem tudok, Samsung meg sokaknak van a környezetemben (főleg A5x), a Redmi 9 előtt nekem is volt, és hasonló problémák vannak vele, mint a Xiaomi-val.
* A tesztben fel vannak sorolva előre telepített appok a G22 esetében, ez úgy néz ki Android One esetében, hogy bármelyiket minden további nélkül törölheted, a Samsung és a Xiaomi telefonok tele vannak törölhetetlen appokkal. Az Android One hátránya viszont hogy van pár Google szemét, ami kikapcsolhatatlan, de ezek kevésbé erőforrás zabálók.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házilag cserélhető alkatrészekkel próbál kiemelkedni a középkategóriában a Nokia G22.
- Xbox Classic / Xbox 360
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro 128gb
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest