- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Én nemrég váltottam Redmi 9-ről Nokia G50-re, mert eláztattam előbbit és gyorsan kellett egy új telefon, a Redmi 9-ben meg csalódott voltam a Redmi 4X után, úgyhogy egy kifutó Nokia-t vettem a nyáron.
A Nokia G50 hardverben alig erősebb mint a Redmi 9, mégis nagyon sokkal gyorsabb, és nem csak azért mert új, a Redmi 9 az elején is döcögős volt, a Nokia g50 meg nem. Valószínűleg ennyit jelent, hogy a HMD nem szemetelte tele*, a Xiaomi meg igen. Plusz a MIUI frissítésről-frissítésre egyre bugosabb lett (ez mindkét Redmin-mnél végigkövethető volt, nem a hardver hibája volt).
Ha most kellene új telefon, akkor csak az 5G hiánya miatt nem venném a G22-t, valószínűleg ha most vennék, G42 lenne. Esetleg Motorola, de semmiképp sem Xiaomi, Huawei meg a A Google mentesség miatt nem, Oppo-ról semmit nem tudok, Samsung meg sokaknak van a környezetemben (főleg A5x), a Redmi 9 előtt nekem is volt, és hasonló problémák vannak vele, mint a Xiaomi-val.
* A tesztben fel vannak sorolva előre telepített appok a G22 esetében, ez úgy néz ki Android One esetében, hogy bármelyiket minden további nélkül törölheted, a Samsung és a Xiaomi telefonok tele vannak törölhetetlen appokkal. Az Android One hátránya viszont hogy van pár Google szemét, ami kikapcsolhatatlan, de ezek kevésbé erőforrás zabálók.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házilag cserélhető alkatrészekkel próbál kiemelkedni a középkategóriában a Nokia G22.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest