- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártam.
-
meroly
veterán
Ezt inkább itt kérdezd:
[Re:] Nokia E72 - bevált recept -
Cecilia
csendes tag
Sziasztok,
Nokia E72-es telefonommal, csak a beépített GPS-t felhasználva, mindenféle netkapcsolat nélkül is sikerült jelet találnom és használni a navigációt. (igaz, hogy néha akár 20 perc is kellett, de legalább működött!)
Valamelyik szoftverfrissítésem után azonban már egyáltalán nem találja meg az aktuális pozíciót, navigálni nem lehet vele.
Az Alkalmazások/ GPS/ GPS adatok / Műhold állapota mindig csak annyit jelez ki, hogy " nincs elérhető műhold adat . Régebben itt legalább néhány gyenge műholdjelet lehetett látni.Emellett pedig még a WIFI vétel is sokkal gyengébb lett, alig talál már hálózatot, csak ha pár méterre vagyok a routerhez.
Próbálkoztam már hard resettel, legúabb szoftverrel, ovi maps eltávolításával, újrainstallálásával (3.04), de semmi!
Van valakinek ötlete, hogy mit érdemes tenni?köszi
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- Micro Four Thirds
- Energiaital topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest