Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xantomas

őstag

válasz joci2000 #614 üzenetére

Utálom az angolt (bár inkább magát a népet), de szerencsére megértem beszélem is, így ezzel eddig nem volt baj.
    A Hexaeditor használata mindennapos, csak ha nem érti az ember, hogy mi micsoda nem fog túl sokat kezdeni vele. Így a használatát még mellőzöm.

Ellenben Rexx-ben se fogok rá programokat írni. Magát a C nyelvet is nagyon hülyének találom de lehet hogy csak azért, mert 5 óránál többet sose foglalkoztam vele, max csak JAVA-val egy picit. Ellenben RadASM-ben egyre otthonosabb.

Mindenesetre pofás a teló, szinte vadi újnak tűnik. Igaz, kb 2 napot volt használva mielőtt kényszerűen ''nyugdíjba'' ment volna. Elő-hátlapon, kereten egy karc sincs. Se kopás, se semmi. Csak a kijelzője volt betörve (korábban írtam miért), de a plexijét is cserélni kéne, mert nagyon idegesítő. De plexit nem lehet venni külön, csak gyári piros előlapot 1700FT-ért. Ahhoz meg kéne egy piros hátlap is, mert így kéken nagyon amcsis (nem szeressük) angolos(őket se) vagy franciás(őket igen). (Vagy megy rá egy ''Viva la Resistant'' matrica). S ha már előlapot is cserélek, akkor már ledeket is. Tegnap találtam egy oldalt, ahol LED modolt telefonok vannak fent, minden mennyiségben és változatban. Eddig ami a legjobban bejött onnan, az a jégkék kijelző világítás, és iszonyú erős fehér billentyűzet + gyári piros előlap (mellesleg ilyennek készült gyárilag is a telefon, anno a CEBIT-en is így volt kint, csak akkor még nem illett a NOKIA portfóliójába a nem zöld világítás)

Legutóbb 13 évesen cseréltem LED-et az Alcatel OTE-mben jégkékre, 200W-os pillanatpákával (legalábbis akartam, mert leégettem a nyák azon részeit, de rézdrótok segítségével megoldottam, igaz 4ból csak 2 égett :D Bár akkor még nem is blankoltam a drótokat, hanem gyorsabban leégettem róla a műanyagot. Most is van egy olyan ismerősöm, akinek a metszófogaiban megvannak a foggal blankolás nyomai, elég durván.) Azért egy 8W-os, automatikus hőfokállító mini wellerrel, már kicsit jobban boldogulok, csak ahhoz már fejet nem lehet kapni.

A PPMakerrről már korábban is írtál, azt használom is, de jelentős hely változást nem értem el vele.

Új hozzászólás Aktív témák