Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
válasz
VladimirR #15 üzenetére
Nincs IRC-m. Esetleg chat?
Van egy kis fül, hogy hardver biztonságos eltávolítása.
Két klikk rá.
Tulajdonságok
Illesztőprogram
Frissítés
Telepítés listából
Ne legyen keresés...
És itt nekem 2db driver van. Egyik USB driver, másik nokia 5510.
De előtte már felinstalláltam a NAM-ot. Csak utána kezdtem ennek neki. -
Overmind
aktív tag
válasz
VladimirR #10 üzenetére
Az internet device install az magától elindul, ha lecseréled a drivert.
Tehát driver-csere: hm... hogy is csináltam? :)
Próbáld meg az eszközkezelőben. Ha megnézed a listát akkor ott lesz egy sima usb és az 5510-es drivere. Válaszd az 5510-est. Ekkor kiírja, hogy nincs digitális aláírás, folytasd a telepítést. A többi már menni fog. Szerintem nem is feltétlenül kell hozzá NAM2.1, de ha le akarod tölteni, a Nokia honlapján megtalálod bármelyik MP3-lejátszós telefonnál.
Ha ez nem menne, akkor próbáld meg úgy, hogy rádugod a telefont az USB-re, és akkor nézd meg az eszközkezelőt, és így cserélj drivert.
Egyébként egyszer véletlenül nem arra az USB portra dugtam a telefont, amelyikre telepítettem, és ott bizony nem ment a NAM! Úgyhogy lehetőleg egyre telepítsd, és csak azt használd, ha van más USB-s eszközöd is, bár nem próbáltam, hogy más megy-e, ha ez a driver van fent.
Közben lecsekkoltam: a telefonnak kijelölt USB-met nem is látja az XP, csak ha rá van dugva a tel!!! Szóval lehet, hogy így is installáltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest