- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik #5624 üzenetére
Ez az elhasználódástól való rettegés talán 7-8 éve megalapozottabb lehetett, ma már viszont nagyon megbízható darabokat lehet kapni, úgy tudom a Transcend pl élettartam garanciát is vállal. Itt egy kis videó, amiben gyorsan elmondja a srác, amit tudni érdemes. Szerintem egyébként a Wii U leginkább olvasna róla mint írna (persze letölteni le kell rá a játékokat), rendszeresen írni inkább csak kisebb rendszeradatokat, pl játékidő, játékmentések, stb írna az eszközre. Az biztos, hogy én nem fogok vinyót kötni az enyémre (ha lesz), de ha van otthon nálad elfekvőben egy, akkor persze, próbáld meg azt először.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged