Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Rony949 #263 üzenetére

Ahogy írtam minden négyzetmillimétert és pixelt átnéztem a piros körben, és az körül erős túlzással egy négyzetkilométert végigpáztáztam. Mobok dobták volna a quest itemet (már mob sincs), de a 3-ból csak kettő esett ki. Több órát nem ölnék a történetbe, alapvetően az lett volna a kérdés, hogy ennyivel a megjelenés után is játszhatatlan a become as gods edition xbox-on?
    Első körben "én bénáztam el", hogy telepítés közben elindítottam. Felugrott egy kis ablak, hogy indítható, el is indítottam. Bossfight után reklamált, hogy nincs feltelepítve. Akkor minek engedte elindítani... Megvártam amíg feltelepül, ugyanaz volt a baja. Kezdhettem előről.
    CP77 után érthető mód nem game breaking bug-ok felfedezésében lelném örömöm...
    Bár ott 50-60 órából csak 10 óra ment el a bugos küldetésekkel, a Nier-ben idáig 3-4 óra játék után csak ilyennel találkoztam, és kezdhetem előről harmadszor. A CP77-ben legalább van egy halom autosave, és lehet válogatni, hogy melyiket töltöd vissza a bugos küldetés miatt, itt még ilyen sincs, és azért a CP77-et művészet alulmúlni.

Új hozzászólás Aktív témák