Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ahogy írtam minden négyzetmillimétert és pixelt átnéztem a piros körben, és az körül erős túlzással egy négyzetkilométert végigpáztáztam. Mobok dobták volna a quest itemet (már mob sincs), de a 3-ból csak kettő esett ki. Több órát nem ölnék a történetbe, alapvetően az lett volna a kérdés, hogy ennyivel a megjelenés után is játszhatatlan a become as gods edition xbox-on?
Első körben "én bénáztam el", hogy telepítés közben elindítottam. Felugrott egy kis ablak, hogy indítható, el is indítottam. Bossfight után reklamált, hogy nincs feltelepítve. Akkor minek engedte elindítani... Megvártam amíg feltelepül, ugyanaz volt a baja. Kezdhettem előről.
CP77 után érthető mód nem game breaking bug-ok felfedezésében lelném örömöm...
Bár ott 50-60 órából csak 10 óra ment el a bugos küldetésekkel, a Nier-ben idáig 3-4 óra játék után csak ilyennel találkoztam, és kezdhetem előről harmadszor. A CP77-ben legalább van egy halom autosave, és lehet válogatni, hogy melyiket töltöd vissza a bugos küldetés miatt, itt még ilyen sincs, és azért a CP77-et művészet alulmúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest