- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
mura81
senior tag
Haberom is ugyanígy járt memóriákkal. Ő 2×512 Md Corsair DDr memóriát akart meghajtani egy MSI nforce2-es lapban és az istennek nem akart dualban elindulni, odaadta nekem (sajnos csak tesztelésre) és nálam ohne zsanér indult az Abit NF7-s lapomban.
Nem minden memória érti meg egymást az alaplapokkal.
A kingston központi viszonteladó meg tudja mondani hogy melyik szériás Kingston megy rendesen duálban az egyes alaplapokban. Tudom mert próbáltam. -
Iginotus
addikt
Szoval.. ugyanilyen ramjaim vannak :) és nf2 alaplapom csak abit nf7...
megoldás hütsd le ramokat.. nekem bejöt. vagy aktivan vagy passivan de hüteni kell mert megfönek hiába van ráirva hogy 400 as nem fog rendesen menni egyébként 400 on csak cl3 ba ment nekem 333 cl2.5 266 meg cl2 (de ez senkit se vigasztal. Kingstone ramal sikerült 400 on cl2 ben hajtanom az nekem a csucs.
És van mégegymegoldás lehet még ugy javitgatni hogy (mivel duálban megy) igy a memoria sávszélesége iszonymod nagy ha 400 ra álitod.. mivel ez már duálban elvileg 800 és valami 12 gb/s... ami nem piskota. duálban lehet hogy inkább csak a cl2.5 viszi a pálmát.. szerintem. (nekem ugy megy stabil jo)
lehet segitetem lehet nem.:C
Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest