- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
LOL:)
MIkll nagyon keni a temat.
Arrol lehet szo, hogy ''regi'' cmedia chip van a lapodon.
Nekem eloszro egy abit nf7em volt, amin regi tipusu chip volt, es nem ment, bizonyos : ''driver inicializalaisi hiba'' uzivel szallt el.
Most lecsereltemn egy nf7-sre, ezzel tokeletes..
Ennyi lenne, semmi gaz nincs vele. -
Gyro
csendes tag
Nem, nem ilyen súlyos a helyzet minden gyönyörűen működik (18 másodperc alatt van működő windowsom a bekapcsolástól, hálókártyával ésadsl-el). A gond az, hogy a hangkártya és egyéb finomhangoló beállításokat tartalmazó programot nem tudom elindítani, ez pedi az nForce control panel ami a gyári driverpack része. A következő hibaüzenetet dobja ki:
Az nVidia audió-illesztőprogram inicializálása sikertelen! Kérjük, telepítse, majd próbálkozzon újra.
Viszont akárhányszor akárhogyan telepítem mindíg ez az eredmény.... -
Gyro
csendes tag
Nem tudom elindítani az nforce-os alaplapomon (Epox 8RDA) a nforce control panelt...:( Van valakinek hasonló problémája illetve megoldása? A 2.03-as nForce driverpack van fent. Amúgy nagyon jó a lap mindenkinek csak ajánlani tudom...
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Witcher topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- League of Legends
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest