Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• l.skywalker

titán

válasz l.skywalker #141 üzenetére

2025. Augusztus-Szeptember

Vásárlás: -0

Végigjátszások/Eladások: +1
    • Astro Bot

Havi összes: +1
    Előző havi állás: -43
    ----------------------------------
    Összesen: -42

Szeptember elején a végére jutottam az Astro Bot-nak. Teljes egészében végigjátszottam, platináztam is minden 100% lett. Mikor elkezdtem bevallom nem értettem, miért kaphatott ez a játék GOTY díjat, de mikor véget ért akkor csak azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy "Mikor lesz második része?" - Ahogy nehezedik a játék úgy lesz egyre jobb, mert a kihívások legyőzése hatalmas elégtétel. Volt olyan pálya, amit több órán keresztül próbálgattam. A játékba épített Easter Egg-ek ill. cameo-k pedig különösen kedvessé teszik, szerintem minden percét megérte.

Ezen túl az elmúlt két hónap szinte eseménytelenül telt, már ami a játékokat illeti az életemben. Intenzív volt IRL az augusztus és szeptemberben elindult az iskola, ilyenkor valahogy mindig kevesebb időm jut játszani, ha jut is akkor is inkább kevésbé sztori orientált dolgokkal játszok, amik ebben a hónapban a: Destiny 2, BF6 Beta, BF2042 voltak ill. belekezdtem Switchen a Mario + Rabbids Spark of Hope-ba (13 perce erejéig) ill. PS5-ön COD MW2 Remastered sztorijával puttyogtattam. A gyerekekkel játszottunk Halo CE co-op kampányt ill. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville-t.

Egy ilyen szegényes két hónapban régen rengeteg játékot vettem, de döbbenve néztem végig minden számlámat, hogy nem költöttem videójátékra. Persze sok ingyenes dolog befigyelt, de elmondhatom, hogy "Skywalker Lajos vagyok és 3 hónapja tiszta!"

Új hozzászólás Aktív témák