Hirdetés
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Netfone otthoni internet megérős lehet? Mobilban ott vagyunk. Azt tudom, hogy Telekom optika. A kérdés inkább az, hogy az ügyintézés hogyan alakul náluk. Ha esetleg probléma van, mennyire gördülékeny a hibabejelentés. Vannak-e Netfone szerelők, vagy ők is Telekomosokat küldenek ki stb.
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
A netfone otthoni internete mennyire stabil? Ha gond van, hamar orvosolják a hibát? Továbbá nekem Netfone előfizetésem van, ha náluk rendelek otthoni netet, és a feleségem is átjön mobillal, az jár valami kedvezménnyel/előnnyel?
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam az első számlámat. Előre szerepel benne ez a hónap április 30-ig. Ezt mindig így szokták? Honnan tudják, hogy mennyit fogok még beszélni a hónap végéig? Utólag számlázzák majd azt az időszakot?
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az internet sebességteszteken viszonylag gyors a hálózat (gyakran 100mbs/s 5G hálózaton), viszont alkalmazasokat, weboldalakat sokszor nagyon hosszú gondolkozás után tölt csak be? A speedtest oldalán is hosszú másodperceket kell várni, hogy elinduljon a mérés, de miután már elindult, gyorsnak méri. Telekomnál nem volt ilyen.
-
BloodV22
csendes tag
Szisztok!
Március elsején rendeltem meg Telekomtól számhordozással a szolgáltatást. Ma végre tudom már használni! Nagyon lassú volt az egész, de a szolgáltatással eddig teljesen meg vagyok elégedve!
-
BloodV22
csendes tag
Kezdek kicsit morcos lenni. A múlt hét előtti pénteken adtam le az igényem. Azóta semmi…
Volt már számhordozásom Yettelről Telekomra. Max 2 nap volt, nem két hét… -
BloodV22
csendes tag
Ma hívtak a rendelés megerősítése és a számhordozás megbeszélése okán. Kíváncsi vagyok, mikor lesz ebből SIM kártya.
-
BloodV22
csendes tag
És ha felkeresek egy Netfone képviselőt telefonon? Nem tudja átvenni a központi ügyem?
-
BloodV22
csendes tag
Péntek este rendeltem meg a szolgáltatást a Netfone-tól. Mik a tapasztalatok? Mikor fognak hívni? Van rá esély hogy a hét végére már beüzemelt sim kártyám lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest