Új hozzászólás Aktív témák

• Petrus8

csendes tag

válasz A.Winston #6481 üzenetére

Sziasztok!

Én is hasonló cipőben járok. Nem értettem. Megnyitottam egy Netflix regisztrációs oldalt és nem adta fel ott sem a 30 nap próbaidőt. Kicsit kutakodtam a neten és az egyik fórumban valaki ezt írta, aki 4 napja regisztrált: "Chat-en közölték, hogy a COVID-19 miatt szüneteltetik a speciális ajánlataikat és csak tévedésből tudtam regisztrálni."
    Felháborító, hogy egy cég így áll hozzá az ügyfelekhez. Most többen regisztrálnak, erre egyből megszüntetik ezt a lehetőséget, hogy rövid távon egy kicsivel több bevételhez jussanak. De ez a hozzáállás lehet, hogy hosszú távon vissza fog ütni. Mondhatták volna azt is, hogy mostantól nem él a lehetőség az újonnan regisztrálóknak. De elvették azoktól is, akik már regisztráltak. Ez egyoldalú szerződésmódosítás - bár a felhasználási feltételeket nem olvastam - de nekem eléggé etikátlanak tűnik a dolog. Arról már nem is beszélve, hogyha már így döntöttek, akkor illett volna az érintetteket előtte értesíteni. Vagy ha már ennyi empátia nem szorult beléjük, akkor utólag is megtehették volna és megússzák az egyenkénti válaszolgatást a felháborodott ügyfeleknek a chaten.
    Szóval ez az arrogancia hosszú távon nem fog nekik használni. Elszomorító a dolog, pedig a szolgáltatásuk nagyon jó. De fel kellene nekik nőni a feladathoz.

Új hozzászólás Aktív témák