- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrus8
csendes tag
válasz
A.Winston
üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok. Nem értettem. Megnyitottam egy Netflix regisztrációs oldalt és nem adta fel ott sem a 30 nap próbaidőt. Kicsit kutakodtam a neten és az egyik fórumban valaki ezt írta, aki 4 napja regisztrált: "Chat-en közölték, hogy a COVID-19 miatt szüneteltetik a speciális ajánlataikat és csak tévedésből tudtam regisztrálni."
Felháborító, hogy egy cég így áll hozzá az ügyfelekhez. Most többen regisztrálnak, erre egyből megszüntetik ezt a lehetőséget, hogy rövid távon egy kicsivel több bevételhez jussanak. De ez a hozzáállás lehet, hogy hosszú távon vissza fog ütni. Mondhatták volna azt is, hogy mostantól nem él a lehetőség az újonnan regisztrálóknak. De elvették azoktól is, akik már regisztráltak. Ez egyoldalú szerződésmódosítás - bár a felhasználási feltételeket nem olvastam - de nekem eléggé etikátlanak tűnik a dolog. Arról már nem is beszélve, hogyha már így döntöttek, akkor illett volna az érintetteket előtte értesíteni. Vagy ha már ennyi empátia nem szorult beléjük, akkor utólag is megtehették volna és megússzák az egyenkénti válaszolgatást a felháborodott ügyfeleknek a chaten.
Szóval ez az arrogancia hosszú távon nem fog nekik használni. Elszomorító a dolog, pedig a szolgáltatásuk nagyon jó. De fel kellene nekik nőni a feladathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25