Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ
    nagyúr

Frankó, hogy neked is, többed magaddal (tisztelet a kivételnek) ennyit sikerült az egészből leszűrni. Jah nem.
    Pár gondolat aztán kilép...

Annyit írtam, hogy az angol tartalomhoz képest komolyan ge..ség a magyaroktól is ugyanennyit elkérni. Mert az.

Ebből neked az jött le, hogy pampogok a havi 4 rongy miatt? Gratulálok, de én már akkor netflix előfizető voltam, amikor itt sokan még azt sem tudták, hogy a név egyáltalán mit jelent.
    Leírtam a problémát, erre kerestem megoldást, mert én soha nem foglalkoztam ilyesmivel, mivel nem is érdekelt, és ehhez "urambocsá" csatoltam olyat is, ami miatt pampoghatnék, hogy egy 2 éve vett 990 ezer forintos laptop alkalmatlan 4K HDR-re a netflix elbaxott szabályai miatt. Ami röhej és szánalmas, ha ezt kellene használnom, de ahogy eddig sem, ezután sem fogom erre használni, mert ott vannak erre a célra a tévéim. Csak épp eddig nem foglalkoztam ezzel a részével, hogy ez az idióta cég ennyire bekorlátozza lényegében a mai viszonylatban is még mindig magas szinten teljesítő és bikaerős hardvereket (is).
    -------------
    És a többiekhez...Komolyan, de csesszétek meg!
    Ez egy Netflix topik, lényegében visszaolvasva majd a 90% arról szól, hogy miért nincs felirat, miért ilyen kevés a magyar tartalom etc...

És, ha 10-20 hsz most újra erről szólt, akkor mi van? Eddig szinte nem is írtam ide, mert megvettem és néztük a tévén. De ha ennyi hsz után lesz rá megoldás, akkor már megérte. De sajnos nem lett és én csak egy családnak akartam segíteni. Vagy ha sok neked/nektek, akkor ugord át, de nem, inkább beoffolod, hogy nem ilyenekről akarsz olvasni.
    Mégis mi a lóf...üttyért nyílt ez a topik, miket lehet ide beleírni?
    Hogy mely filmben, vagy sorozatokban b...nak orrba-szájba, kinek jobb a csöcse, melyik filmben fingottak nagyobbat, vagy mégis mit szeretnétek itt olvasni, szakmai címszó alatt?

A fenti címben én nem látok olyat, hogy ide csak olyat lehet írni, hogy csontig benyalunk a netflix-nek.
    Annak meg külön örülök, hogy a fórum statisztikáját továbbra is magas szinten tudja tartani "néhány" tag abból a szempontból, hogy a szövegértelmezése egyenlő a nullával.

Szép napot Mindenkinek! :R

[kilépett]

Új hozzászólás Aktív témák