- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
pontosan azért, amit (ex)Cat írt, a film szinkronja, nem mindenki, hanem aki megrendelte (tv csatorna mondjuk) azé. Netflix gondolom nem akar vacakolni, hogy ezeket megvegye, hanem olcsóbban megcsináltatja újra. Nem tudom az ilyen jogdíjak hogyan vannak, de lehet nem is örökre kapná meg, hanem egy bizonyos időszakra és ezért is olcsóbb megcsinálnia neki, de ehhez Magyarország nem feltétlen elég nagy piac.
Próbáltunk nézni szinkronosan filmeket Netflixen, de nem igazán jöttek be, nagyon nem jött át a hangulat. Kipróbáltuk, hogy európai fimeket angol hanggal nézünk, de az még szörnyübb, mint a magyar szinkron, pedig azt hittem azalatt nem nagyon van
Úgy hogy maradtunk az eredeti hangnál és olvassuk.
Azzal egyetértek, hogy olvasásnál lemaradhatsz a film egy részéről, de ez csak gyakorlás / idő kérdése. Ha sokat nézel feliratos filmet, akkor egy idő után annyira megszokod, hogy nem nagyon maradsz le jelenetről, legalábbis magamon ezt vettem észre, hogy egyre gyorsabban tudom olvasni a feliratot. Tény, hogy ez nem pár hónap alatt tud összejönni, de azért létezik és egy majdnem szinkronos film élményére el lehet jutni (mármint, hogy nem maradsz le olyan sok mindenről) Engem sokkal jobban zavar, hogy sok film sötétben játszódik és nem látni rendesen mi történik...A hétvégén befejeztük a Fehér Lótusz a HBO-n, és átjöttünk a Netflix-re nézni a Manifest-et, 2-3 rész után azt mondom jó, tetszik. Remélem nem fogják ezt a misztikus vonalat nagyon túltolni, mert eddig remekül adagolják

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25