Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt nem lehet megoldani egyszerűen, azt "agytrösztöt", aki kitalálta, azt két lábbal rúgnám ki.
Ne így akarjon a Netflix több pénzt keresni.
Egyrészt a felhasználok dühösek lesznek, vagyis már azok, hogy egyáltalán ilyen egy Netflix szintű óriásnak eszébe juthat, másrészt, hogy a k anyjukba oldják meg, ha én 1 héten belül megfordulok 4-5 államban, vagy megyében?Én használom, nem más és azért fizettem, mert úgy reklámozzák, hogy bárhol-bármikor.
Otthon meg nézi az asszony, ergo a Netflix azt feltételezheti, hogy a számlámat több embernek is megadtam, holott nem.Inkább tényleg azzal foglalkoznának, hogy emelik a bitrátát és csökkentik a több (minőségtelen) tartalmak gyártását. Helyette produkáljanak minőséget.
Én már régen megszámolni nem tudom, hány sorozatba kezdtem bele, majd ott is hagytam a francba, mert nézhetetlen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Fotók, videók mobillal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Foxpost
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25