Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van!Minek a sokwattos töltés? Ezt mondom hosszú évek óta. Én vagyok ennek az úttörője. Én már az 1 magos 128mb ramos, 4096 színű 128x128-as kijelzős vga kamerás telefonok idejében is megmondtam, hogy minek a 2 magos 256mb ramos, 65 ezer színű kijelzős, 1 mpx kamerás telefon? Teljesen felesleges. Azóta meg nézd meg mennyire elszállt az agyuk a telefon tervezőknek! Kénytelen vagyok egy alcatel ot995-öst használni 2 giga rammal és 5mpx kamerával mert ennél gyengébbet nem találtam a piacon tavaly. Érzem is, hogy feleslegesen erős, gyors telefon és túl hamar feltölt. A brutális kamera felbontásról már nem is beszélek inkább....
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest