Aktív témák
-
modder
aktív tag
hi!
a rivatuner vagy melyik, (aszthiszem az a neve) 300Mhz-es órajelet mutat a ramoknál.
amugy mostmeg olyanokat csinál, hogy ha játszok kb. 20-30 bercet, akkor kikapcsol a videokártya (gondolom, mert nem kap jelet a monitor).
ez eddig előfordult warcraft3, CoD, Counter-Strike, NFSU -nál.
nem tudom, hogy most a kártya a hibás, vagy csak melegszik valami.
hőmérsékletét sem tudom nézni, de a ramok eléggé forróak.
most kipróbálom win98 alatt, és ha ott sem megy mepróbálom egy másik gépben.
a csé meg olyan szarul megy rajta: ha húzom az egeret, akkor a kép tök szar minőségben jelenik meg. de ez csak csében.
:0 :0 most szar lehet a kártya vagy mi? -
fausztg
csendes tag
Az Overdrive hiánya valami Catalyst BUG lehet, mert a fórumon egy csomó embernél olvastam, és nálam sincs ez az opció. Nem tudom miért van. A kevesebb pontszám oka lehet a 4x-es AGP egyrészt. Másrészt érdekelne, hogy mennyin megy a RAM a VGA-n! Mert a 256MB-s modellek esetében a legtöbb gyártó nem 300-on, hanem csak 250-en járatja. A Neten pedig referenciakártyákat tesztelnek.
-
modder
aktív tag
nem, nem kissebb pontok, hanem csíkok és húzás nélkül. de Omega driverrel jó
[Szerkesztve] -
modder
aktív tag
nem, nem kissebb pontok, hanem csíkok és húzás nélkül. de Omega driverrel jó
[Szerkesztve] -
modder
aktív tag
up!
jovan mostmar értitek mert kijavítottam -
modder
aktív tag
nos!
ELőször is nem kapok elég pontot a tesztekben: aquamark-ban ÁTLAG 8000-rel kevesebb, 3Dmark03-ban pedig ugy 700-zal kevesebb pontot kapok mint neten leírt tesztekben.
másodszor: Ninsen se omega legújabb, catalyst legújabb driverében overdrive
opció.
harmadszor catalyst driverrel bugos a kép UT2k3-ban (de omegával jó (ez annyira nem nagy baj)).
hőmérsékletét nem tudom megnézni a VGA-nak pedig alapból tudná.
viszont a csökkent pontszámok erősen függhetnek attól is, hogy 1.5GHz-es Athlonom van 256Mb DDR-el 4x-es AGP. nem? és tudna többet is csak a gép lehúzza.
:DD :DD :DD :DD bocs kissé elhamarkodottan írtaqm -
modder
aktív tag
omega, és catalyst legújabb driverében OVERDRIVE nincsen benne. bocs elírtam.
-
-=V3rthil=-
őstag
Mennyinél kapsz kevesebbet 700-zal??? Leírhatnád, hogy mennyi az a kevesebb...
2k3-ban 700 pontot nem fogsz kinyúzni a prociból szvsz, az nagyon VGA orientált... Nekem az 1600+ -ról 2700+ -ra váltás kb 200 pontot hozott a ''konyhára''. -
modder
aktív tag
Nos!
ELőször is nem kapok elég pontot a tesztekben: aquamark-ban 8000-rel kevesebbet, 3Dmark03-ban pedig ugy 700-val. másodszor Ninsen se omega legújabb, catalyst legújabb kártyájában overdrive. harmadszor catalystal bugos a kép UT2k3-ban. hőmérsékletet sem tudok nézni a kártyán.
viszont a pontszám az erősen függhet attól is, hogy 1.5GHz-es Athlonom van 256Mb DDR-el nem 4xAGP? :O
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest