Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WOLFPUNTO

csendes tag

PS2 után egy ideig nem játszottam konzolon, mivel PC-re váltottam. Az első alkalom, amikor visszatértem, még az első Xbox 360 időszakban volt. Akkor kifejezetten a GTA IV miatt ruháztam be konzolra, mivel nem jelent meg PC-re. Azóta volt több Xbox-om is (One S, One X), jelenleg pedig egy Series X Ultimate GP előfizetéssel. Mellette maradt a PC, de már nem évente építem át, ill. egy Nintendo Switch (hozzáteszem, hogy NDS alap a háztartásban, mivel anno toltam NES-en is). A Switch pihentető és kifejezetten imádom a saját fejlesztésű játékaikat, szinte csak kézben.

A GP-ban volt egy cím, ami nagyon tetszett, mivel érdekelt a soulslike (Lies of P). Miután négyszer is kipörgettem, maradt az üresség.
    A feleségemnek PS5-je van, amin kb. csak az Elden Ring-et tolja, néha PS Portal-on. Lenyűgöző a grafika és a folyamatosság. A rendszer gyors és elég egyértelmű. Játszani rajta nem, csak csodálni szoktam. Éppen elég ahhoz, hogy lássam a különbségeket.

Azt kell mondjam, hogy a következő váltáskor nem tudom, hogy ismét a zöldeknél teszem-e le a voksomat. Visszatartó erő lehet a játékkönyvtár, de azt max. a gyerekeim megöröklik.

Engem kezd nyomasztani a GP felhozatala és az ár, mivel 1-2 címen kívül nem igazán érdekel lassan semmi sem ott. Szívesebben kalandozok Hyrule-ban egy gyengébb konzollal, mivel abban még maradt egy kis élet és egyediség.

Új hozzászólás Aktív témák