- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOLFPUNTO
csendes tag
PS2 után egy ideig nem játszottam konzolon, mivel PC-re váltottam. Az első alkalom, amikor visszatértem, még az első Xbox 360 időszakban volt. Akkor kifejezetten a GTA IV miatt ruháztam be konzolra, mivel nem jelent meg PC-re. Azóta volt több Xbox-om is (One S, One X), jelenleg pedig egy Series X Ultimate GP előfizetéssel. Mellette maradt a PC, de már nem évente építem át, ill. egy Nintendo Switch (hozzáteszem, hogy NDS alap a háztartásban, mivel anno toltam NES-en is). A Switch pihentető és kifejezetten imádom a saját fejlesztésű játékaikat, szinte csak kézben.
A GP-ban volt egy cím, ami nagyon tetszett, mivel érdekelt a soulslike (Lies of P). Miután négyszer is kipörgettem, maradt az üresség.
A feleségemnek PS5-je van, amin kb. csak az Elden Ring-et tolja, néha PS Portal-on. Lenyűgöző a grafika és a folyamatosság. A rendszer gyors és elég egyértelmű. Játszani rajta nem, csak csodálni szoktam. Éppen elég ahhoz, hogy lássam a különbségeket.Azt kell mondjam, hogy a következő váltáskor nem tudom, hogy ismét a zöldeknél teszem-e le a voksomat. Visszatartó erő lehet a játékkönyvtár, de azt max. a gyerekeim megöröklik.
Engem kezd nyomasztani a GP felhozatala és az ár, mivel 1-2 címen kívül nem igazán érdekel lassan semmi sem ott. Szívesebben kalandozok Hyrule-ban egy gyengébb konzollal, mivel abban még maradt egy kis élet és egyediség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- Feiyu Tech Feiyu pocket + tok + 32sd evo sd 4k 60fpshez
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Processzor,hibátlan állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest