- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
letmegeths
csendes tag
Köszönöm nektek ez is megoldódott.
-
letmegeths
csendes tag
Persze hogy valami gebasz tortenik megint.. Kis off lesz , telepitenem a win7 64bites verziojat, de nem engedi egyik particiomra se mert: a lemez MBR particios tablat tartalmaz, az efi alapu rendszerekben csak GPT lemezekre telepitheto, ha formazni akarom meg: hibakod 0x8004242d
bocs az értetlenkedésért nem ertek annyira a gephez pl most kínai amit ír.
-
letmegeths
csendes tag
Jelentem elindult a gép, a baj az volt hogy én hulye rakotottem a CHA_Fan csatira egy tápból érkező kábelt ami amugy full passzolt rá.
Kösz mindenkinek a helpet.Az erő legyen veletek.
-
letmegeths
csendes tag
Most teszteltem egy másik táppal ugyanazzal az eredménnyel, felnyomom a tápon a I/O kapcsolót, standby power led felvillan pirosan az alaplapon, a tápból egy kis zugó hang jön gondolom ez normális ha mind2nél igy volt és biztos hogy nem rossz tápok tehát müködő képesek. Ezután benyomom a power gombot és csak egy hangya fasznyit rezzen minden venti és ennyi történik a gép nem indul :@
Az előbb szétszedtem az egészet még a procit is beraktam ujra minden kábelt, de nem javult a helyzet.
Ramokat már mindenhogy probaltam berakni meg egyesevel is mas-mas slotokba. -
letmegeths
csendes tag
válasz
Balathruin #30934 üzenetére
Igen de akkor meg a a regi cuccok voltak a gepben, tegnap jottek meg az ujak osszeszerelzem de nem indul a gép
-
letmegeths
csendes tag
Be persze 3 helyen csavaroztam oda
-
letmegeths
csendes tag
Gondolom az nem oszt szoroz, hogy csak 3 helyen birtam rogziteni az alaplapot
-
letmegeths
csendes tag
Aha a bekapcsolo tuti egyebkent amikor kapcsolnám be de csak első alkalommal ahogy bedugom a tapkabelt, valami villan egyet a hatso bemenetek korul es egy kicsit megmozdul a venti 1 ezred masodpercre szal tenyleg nagyon kicsit aztán folyamatos zúgást hallok , csipogas nincs
Amugy a ram 2x4 hyperx CL10 ddr3 1600mhz
Az alaplap asus b85m gamer
Cpu:i3 4170Tap pedig sajnos egy gagyi m tech 500 wattos , de jonak kell lennie 2 napja meg jatszottam a geppel
-
letmegeths
csendes tag
Sziasztok, tegnap beraktam az uj cuccokat a regi gepembe (alaplap,proci,ram) osszedugdostam mindent stb.. majd mikor kapcsolnám be, semmit nem csinál. SB_pwr led pirosan vilagit az alaplapon es ennyi :S
http://s4.postimg.org/6f9g0yle5/1449856601668_758549171.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest