- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolong
újonc
Sziasztok! HATALMAS BAJBAN VAGYOK!
Az a helyzet hogy eddig se volt fényes a gépem, újra tettem, mivel azt hittem azért nem hozz be néha pár oldalt, mivel frissitette magát a rendszer stb...(de csak néhány percig szarakszik aztán megjavul, aztán megint nem hozza be...), Újra tettem.. Most az a helyzet hogy minden fájlomhoz azt irja hogy nem rengelkezek a hozzáférésemhez ..ezen felül a gépen lévő programokat se engedi telepíteni ... Valaki Légyszives Segítsen mert idegbajt kapok!
Válaszokat előre is Köszönöm! -
prolong
újonc
Sziasztok!
Olyanba szeretnék segítséget kérni, hogy mi lehet az oka annak, hogy néha a Crome nem akar betölteni és azt irja, hogy nincs kapcsolat, miközben teljesen tökéletes a kapcsolat. Nem akar mondjuk betölteni, a Face, és a youtube(persze ilyenkor szinte semmilyen oldal nem akar betölteni) majd párperccel később semmi baja ugyan úgy müködik tovább mint ha semmi se lett volna.. majd gondol egyet és megint nem tölti be az oldalakat..Már újra tettem a gépet is, de a hiba nem oldódott meg. :/ Esetleg valakinek valami ötlete, vagy tanácsa lenne ezzel kapcsolatban?Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest