Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért kiváncsi vagyok töréstesztre, meg az adatbiztonságra, és az önálló vezetésre. Musk gondolom a fejét csóvàlja!
-
Rocket6
senior tag
Mondjuk ezt én se nagyon mutogatnám. Meg az a segg valahonnan nagyon ismerős, mintha már láttam volna valahol.
work: https://endel.io/
-
-
lomposfarkas
tag
Ahhoz képest, hogy lassan minden autó ugyanaz a krumpliforma, ez legalább valami más.
-
jFox
őstag
Hátul Tesla elől Porche, de nekem tetszik.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
McLaren, Porsche, Tesla. Minden van ebben az orrban.
Valami MI csinált a háromból egyet 5 percen belül és kész.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
spect80
senior tag
Majd ha csinálnak féláron redmi cart talán veszek 😀
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
A Molyember #12 üzenetére
Elég hamar kihalnának az etikus hackerek, ha pénz helyett letöltendővel fizetnének nekik...
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
NoZoli
tag
TechIsten: "Azért kiváncsi vagyok töréstesztre..."
Lassan, el kellene engedni ezt a sztereotípiát...nexwo: "Remélem hogy nem lesz olyan botrány, hogy a tesztekre vitt autókat direkt módosították."
Nem valószínű. Viszont, az Európába hozott autóik, nem is sokkal olcsóbbak a konkurenciánál. Ez sem lesz 20 misi alatt, mire kis hazánkba ér.Cannabis7: "nem hinném, azért ez nem olyan mint amikor a károsanyag kibocsájátssal csaltak, itt már emberéletekről van szó."
A szomorú igazság az, hogy a kibocsájtásnál is.TESCO-Zsömle: "Elég hamar kihalnának az etikus hackerek, ha pénz helyett letöltendővel fizetnének nekik..."
Magyarisztánban, mintha lett volna (vagy csak majdnem?) rá példa. -
Shyciii
addikt
válasz
Cannabis7 #11 üzenetére
Cannabis7, A Molyember
Félreértitek. Ez nem a bünti, hanem a hekkerek ennyit kaptak jutalom gyanánt
Ez egy rendezvény volt, ahol ez volt a feladat (több autó is volt). Persze nem a Tesla fizetett nekik, mert nagyban kussoltak. Olyankor nincs nagy pofikája Musknak. A rendezvény szervezői jelentették nekik a problémát...Szal a Tesla is pont annyira biztonságos szoftverügyileg, mint amilyen minőségű autót gyártanak (az élesben kiadott béta szoftvereikről meg ne is beszéljünk...). Ettől még persze lehet foskupac a Xiaomi autója, de szerintem ezt komolyabban veszik, mint a telóikat.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Magyarisztánban arra volt péda, hogy miután az etikus hekker szólt és megdicsérték, megkérték, hogy a továbbiakban hagyjon fel a dologgal. Ezt követően a biztonsági réssel nem történt semmi, amit onnan tudunk, hogy az immár jogilag nem etikus hekker a kérés ellenére nem hagyott fel a dologgal, aminek következményeként lefolytatták ellene az eljárást.
A történet tanulsága az, hogy te addig lehetsz etikus hekker, amíg a hekkelt entitás is úgy akarja. Lásd az idézett Tesla eset, ahol konkrétan 10.000$-os bitdíjat tűztek ki egy esetleges sebezhetőség fejére. Ezért a díjért versengtek az etikus hekkerek.
[ Szerkesztve ]
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
pusszycat
nagyúr
válasz
lomposfarkas #6 üzenetére
Ja, ja, burgonya.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
szupermacs
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Úgy tudtam, hogy etikus hacker csak akkor lehetsz jogilag, ha szerződésed van az adott céggel, hogy te ezt a tevékenységet végzed el és nem morális kérdés ez a jogban. De lehet, hogy tévedek.
-
pusszycat
nagyúr
Etikus hacker az, aki utólag meggondolja magát.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
Új hozzászólás Aktív témák
ma A start még odébb van, a forma viszont kiszivárgott.
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest