Nem indul a Xiaomi EV szépségversenyen

A start még odébb van, a forma viszont kiszivárgott.

A Xiaomi egy ideje már nem titkolja: az évtized közepéig belép a villanyautók piacára, és a korai prototípusok tesztelése is folyik már egy ideje.


CNC [+]

A végleges formát azonban az utakon takaróelemek fedik és a Xiaomi sem hajlandó első tisztán elektromos gépjárművét (mármint autóját, mert rollerei ugye vannak) a világ elé tárni. Nem úgy a kémforrások: valaki lefényképezett egy monitort, amelyen az MS11 jelzésű szedán látható.


CNC [+]

A trendeknek megfelelően a motorháztetőtől a csomagtartóig ívelt panorámaüveg fut, és alapból a kilincseket ügyesen rejtik az ajtók az áramvonalasabb formáért. Ott a Mi logó a rendszámtábla helyén és a keréktárcsákon, a szélvédő tetején a nagyobb doboz pedig szimpla kamerák helyett lézeres letapogatórendszerre utal (LiDAR).


CNC [+]

Azon túl, hogy pár vonás határozottan ismerős máshonnan, és összességében nincs meg a meghökkentő, must have forma, simán lehet, hogy a képeken csak egy korai prototípus van, és az is benne van a pakliban, hogy az egész kacsa. Mindazonáltal a Xiaomi 2024-es startot ígér ebben a formában vagy másban, és Modena lehet a jármű marketingneve.


CNC [+]

Előzmények

Hirdetés