- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
gyuszito #9210 üzenetére
DIKK!!! HÁT ILYEN VAN????
Ma reggel versenyeztem egy Mitsubishi 3000 GT elleni autóval. Az én autóm egy Lamborghini Muri (Treasure) autóm volt. Az elején ott hagytam de nem tudtam teljesen lerázni, majd hirtelen azt vettem észre hogy a kis köcsög már előttem van... Végül is a végére úgy ott hagyott mint eb a szarát... A kocsi statjai tudom nem fontosak de a legnagyobb pro játékosok nagyjából tudhatják mi lehetett benne ha leírom:
Végsebesség: 500 körül
Gyorsulás: olyan 458
Irányíthatóság is kb: 400Na most magyarázza el nekem valaki hogy a ****** anyjába hagyott ott amikor megnéztem a végsebessége 308 km/h volt, nekem 364 km/h akinek meg van a Treasure Murci az tudja hogy azért az sem gyorsul lassan! Egy Most Wantedes pályán volt, rengeteg egyenessel... Ezt valaki magyarázza el mert kurvára nem értem most... És úgy hogy a végén 2 mp-t rám vert... Hát azért ez enyhén lol, hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Xiaomi 16
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest