- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
kovi831 #8091 üzenetére
Szia!
Az a gond a játékkal hogy nem igazán támogatja a játékvezérlőket (kormány, joystick). Nincs beállítási lehetőség, nem beszélve a Force Feedback -ről (nincs ebben a játékban, így fölösleges ilyen típusú kormányt ezért rákötni, igaz szinte csak ilyeneket támogat a játék).
Azért egy kis segítséggel más típusokat is működésre lehet bírni.
Én G27 -et használok, de csak a precizitása miatt. -
UFO1
senior tag
válasz
kovi831 #8091 üzenetére
Itt egy kis segítség kormány választáshoz (Kormány Kalauz). A linkben felül lehet típust választani (a tartalom mellett)! Egy MOMO Racing már jó lehet akár szimulátorhoz is bár a piros MOMO még jobb mert az csapágyas. Ha mákod van 10-15E körül ki lehet fogni neten én is találtam és szinte új volt. Ne lötyögjön, kopogjon, a pedál lenyomva teljes gázt adjon stb. ennél ez a hiba lehetőség, de le is van írva részletesen. A kopott kormány is árulkodó hogy sokat használták.
Lehet játszani kormánnyal de csak első vagy motorháztető nézetből (hátulról késik nálam), de szerintem billentyűvel könnyebb, ez is szokás kérdése viszont szimulátorozni csak ezzel érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest