Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Na ez úgy néz ki bejött!
A komatibilitási móddal sikerült elérnem, hogy az új beállításokkal induljon a game! Végre sikerült megvennem az első autót! Viszont találkoztam én is a sokak által már itt a fórumon is említett fagyásos dolgokkal! Nem nagyon tudok versenynél tovább menni, mindig lefagy a következő verseny töltése közben, és így ez játszhatatlan számomra, mert egy versenyt vagy 8-10szer kell végigcsinálnom, mire el tudom menteni a megnyert versenyt fagyás nélkül! :S Nem emlékszem, hogy ezelőtti NFSeknél ennyire bugos lett volna egyik rész is! Amúgy jó lenne a játék, meg nagyon szép is, nem unalmas, viszont a driftet azt nagyon elk*rták, IRÁNYÍTHATATLAN (jobb híján billel nyomom), egy S2000essel és egy viperrel is próbáltam, egyszerűen lehetetlen.. messze eltér a valóságos drifteléstől (vezettem már drift autót). Tudom, nem a reklám helye, de a Gridben ezt nagyon eltalálták, haverral nagyon sokat drifteltünk onlányban, és az inkább hajaz az eredetire!
Na szal, kicsit eltértem az eredeti problémámtól, nem tud esetleg valaki valami megoldást ezekre a fagyásos dolgokra? Juteszembe EREDETIben van meg a játék, ezért is csodálkozok az ilyen problémákon!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A komatibilitási móddal sikerült elérnem, hogy az új beállításokkal induljon a game! Végre sikerült megvennem az első autót! Viszont találkoztam én is a sokak által már itt a fórumon is említett fagyásos dolgokkal! Nem nagyon tudok versenynél tovább menni, mindig lefagy a következő verseny töltése közben, és így ez játszhatatlan számomra, mert egy versenyt vagy 8-10szer kell végigcsinálnom, mire el tudom menteni a megnyert versenyt fagyás nélkül! :S Nem emlékszem, hogy ezelőtti NFSeknél ennyire bugos lett volna egyik rész is! Amúgy jó lenne a játék, meg nagyon szép is, nem unalmas, viszont a driftet azt nagyon elk*rták, IRÁNYÍTHATATLAN (jobb híján billel nyomom), egy S2000essel és egy viperrel is próbáltam, egyszerűen lehetetlen.. messze eltér a valóságos drifteléstől (vezettem már drift autót). Tudom, nem a reklám helye, de a Gridben ezt nagyon eltalálták, haverral nagyon sokat drifteltünk onlányban, és az inkább hajaz az eredetire!