- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Képzeljetek ide minden lehetséges mocskos és undorító káromkodást. És ezeket üzenem annak a tehetséges készítő csapatnak akik szerint a ku..... versenypályákon szabályos ha 200-nál az egyenesben kipöccintik egy hátsó kerekes autó seggét (Reventón kieséses meghívásos).
Kb 40 percig próbálkoztam, a legjobb a 4-ik helyen való kiesés volt 1, ismétlem 1 alkalommal!!! Ha véletlen sikerült előznöm, akkor is minden egyes alkalommal telibe basznak oldalról, mikor belső íven előzöm őket. És ez folyamatos...
Nemtudok mit csináni velük, kénytelen leszek közepesre állítani, mert nevetségessé kezd válni. Eddig is untam, de mikor 5-6 perc körözés után kiszedik a seggemet egy kieséses versenyen, ráadásul szándékosan akkor kurvára viccesé kezd válni és a fejem robban szerte széjjel
Mondjuk az is nevetséges, hogy milyen féktávokat vesznek!!! A kanyar előtt épphogy kezdenek el fékezni... 200 ról
Mindig elbasszák valamivel a játékot, hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest