- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Kérdés:
Öszehegesztették már végre a "fejlesztők" a kihagyott verdákat, vagy még mindig nem sikerült elkészülni a játékkal teljes egészében?
DBR9, Veyron, Lexus és társaik?
-
Alg
veterán
válasz
krycheck #6975 üzenetére
Nekem notebookon csinálja ezt, nálam azért, mert veszettül melegszik a GPU és ez felfűti az egész rendszert (CPU90 fok felett, kb, 93nál stabilizálódik, HDD 45-50 körül)
Javaslom figyeld a vidkari hőmérsékletét, lehet h. nálad is ez a probléma.
Szerk: látom nem melegszik, memória mennyi? Próbálj lapozófálj méretet növelni, egy próbát az is megér...Zewa: kétféle játéknál van sok HSZ: ami nagyon jó, vagy amit már nagyon vártak, de csalódás. A PS nem nagyon jó...
Szerk2: FIFA-val életemben nem játszottam, a félreértések elkerülése végett...
Szerk3: azért énis végigtoltam, de egy idő után szenvedéssé vált a dolog (kb. fél óra után)
Esetleg ha az EA lesz olyan kedves és befejezi a játékot, akkor elkezdem újra, csak úgy passzióból... -
Alg
veterán
a 228 MB a +2 pályarész és az új verdák miatt lett ennyi...
Tetű EA legközelebbi FIFA kiadás: alapból csak 4 csapat van, azokban is csak 5-5 játékos, a többi meg majd jön Patch-ben pár hónap múlva...(ja, és kapu persze nincs a pályán, mert nem sikerült befejezni időre)
Vazz ezek legközelebb már csak valami demo-t adnak ki 10+K pénzért, aztán majd lehet letöltögetni a javításokat
-
Alg
veterán
Újabb LOL by EA: 1.1 patch.
Előzetes bejelentés + saját naivság: majd ebbe beleteszik a 16(!) eredetileg csak félig elkészült autót (máig nem értem miért nem tudtak vele elkészülni, összeesküvést sejtek)
Erre mondom most utánanézek, hátha kijött már a javítás. Hát kijött, 2 további autót sikerült befejezniük... gratulálok, EA-s idei teljesítmény a béka azon bizonyos testrésze alatti (Lsd még Crisys optimalizáció)Szóval ProStr. nálam még mindig a "talán majd az 1.983 patch rendbeteszi és akkor előveszem" kategória.
Elkezdtem újra a MW-et, micsoda megkönnyebbülés...
-
Alg
veterán
válasz
Sirandrish #6002 üzenetére
Átlag nekem is kb. 4000, eddig a max. valami 7000 volt...
Mod: most nem nagyzolásból, vagy mert bárkit bántani akarok, de én simán rájöttem mindenre kb. fél óra játék után... tessék már kicsit gondolkodni és próbálkozni mielőtt kérdeznétek... Showdown-oknál is kiírja mennyit kell nyerni és mennyit kell "Dominate"-elni ahhoz hogy beengedjen...
-
Alg
veterán
No alakul, ha már eddig eljutottam végigszanvedem magam rajta, bár marhára felidegesít néha ez a játék... még1szer biztos nem kezdek neki.
Na de ON is legyen: többi verdát hogy a rákba lehet előcsalogatni? A játék könyvtárait nézegetve van ott DB9,DBR9, CCX és egyéb finomságok is...
Már csak a speed king van hátra, de bill.-en nagyon ratyik a speed-ek...
Meg mikor a kocsi felmászik a 70 fokban emelkedő sziklafalon csak hogy fel tudjon borulni váááhajam tépem néha...
Drift simán megvolt, volt hogy 6-7 ezret nyomtam, Drag 6,69 1/4 mile
-
Alg
veterán
gázzal kell játszani... ha elveszed, irányba áll, ha ráadod kifarol...rá kell érezni... fűre ne menj ki.Kanyarokat kb, külső ívrő szoktam kezdeni, úgyis befelé sodródok általában...
Próbáld RX-7-tel esetlegMás: én meg azért szúrom tökön magam mert 20 percenként ki kell lépni a játékból hogy hűljön a noti különben szemetel szaggat játszhatatlan...
Most lehet mondani: nem notin kell játszani de megjegyzem a Crisys ment rajta alacsony-közepesen...
-
Alg
veterán
Hali!
Kérdés:
Supra.1048 paci. Negyedmérföld: 7Mp@400Km/hviszont a wheelie nem megy vele, na ezt hogy is kell?(vezetéstechnikailag-beállításilag)
Más: speed-re meg vettem egy Pagani-t
, Grip: Nissan GT proto, drift: RX-7
Mellesleg elég nagy csalódás a játék, főbelőném akinek eszébe jutott kihagyni az eddigi átvezető animációkat, + semmi történet, + gépigényhez képest gyenge grafika...
asszem egyszer végigszenvedem aztán MW rulz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- PlayStation 1 / 2
- Videó stream letöltése
- Magyar az űrben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest