- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz
Interceptor #6271 üzenetére
Anno egy kollégám szívott ilyennel, de nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás(a játék nem NFS volt).
Esetleg nem lehet, hogy a holtjáték van 0-ra véve a kormánynál? -
george11
addikt
válasz
Interceptor #6198 üzenetére
Jól értem, hogy akkor dugtad rá a kormányt, mikor már futott a game?
Nálam fura módon megy billentyűvel, gamepaddal, és kormánnyal is -
-
george11
addikt
Ez a drift téma "kicsit" felnyomott agyilag ... Ryo ellen nyomtam, de végül kiléptem, mert sík ideg lettem.
Miért van az, hogy sokszor NEM arra fordul a kerék, amerre kormányzok? (king módban sem)
Simán vállalható lenne egy kombináció, de hiába nyomom balra a kormányt/billentyűt, nem hajlandó rá, csak, ha kedve tartjaNem olyan, mint, amikor késik, hanem egyszerűen nem fodítja vissza jobbról balra a kereket.
Enyhén szólva érdekes megoldás.
-
george11
addikt
válasz
Sirandrish #5792 üzenetére
Ha egy versenynap készen van, akkor az a térképen zöld(sárga
) színnel van jelölve, ami még nincs kész, az szürke.
A cuccokat, amiket nyersz nem épül be az autóba, hanem a versenynap után neked kell a garázsba feltenni a vasra.
A magyarosítást meg írták már előttem. -
george11
addikt
válasz
raskolnikoff #5621 üzenetére
Igen lesznek benne országúti pályák is. Speed, és sprint futamok. Majd ott fogsz igazán anyázni némelyiken
-
george11
addikt
válasz
slayer006 #5546 üzenetére
Az tökmindegy hogy dragban van kétkerekezésben nyomja, mert mindkettőben mennie kell.
Valszeg a váltásokat nem sikerül dőben csinálni neki.
Én végigpróbálgattam a Chaergerrel midnen létező kombinációt, de mindig kerékre állt
Level 3 legyen az autó elöl kicsi vékony kerékkel, hátul meg baziszéles kerékkel, és ennyi. Innentől már user error van szerintem -
-
george11
addikt
Vettem egy Dodge Charger-t. Mostmár level 3 minden, de van egy kis bajom vele.
A bökkenő ott van, hogy a 800 méteres dragot nem tudom vele megcsinálni, mert amikor hatodikba vált, akkor keresztbe teszi magát, és legtöbbször "totaled" a vége...
Akár mit állítok, variálok mindig ez van(spoilerek/futómű/gumik/aerodinamika). A pálya utolsó harmadán elked szitálni, és csattanok.Mégvalami: ha valakinek hajsza/grip módban nem akar rendesen kanyarodni az autója szűk kanyarokban, annak egy kis segítség (nekem bevált, elég sokat pöcsöltem vele, míg rájöttem).
Első-hátsó lengéscsillapító+rugók keményre állítva
Első stabilizátor keményre, a hátsó kb. 3/4-re állítva(a kemény felé)
Kerékösszetartás: pozitív irányba kb. 3/4, vagy több
Kerékdőlés: pozitív irányba kb. 3/4 vagy több (autófüggő is)Nálam a legszűkebb kanyarokban ez annyit segített, hogy nem 40-el, hanem 70 körül fordul az autó(de minden kanyarban érezhetően jobb így).
Elsőkerekes autóval nem próbáltam, szóval arra nem vállalok garanciát, de hátsókerék, vagy összkerékhajtásnál működik szépen
Akinek van esetleg megoldása a drag problémámra, az ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged