- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dragonfx #5587 üzenetére
Énis pont azzal a résszel sz*pok, eddig 2200at sikerült menni max, aztis csak 1x, ált 1700-1800 környékét sikerül max (Viper)
De nekem nagyon korán jött, hogy kihívott Ryo, még egyik nagymenőt se nyomtam le a másik 4 közül, ő máris kihívott és feltette az Evo X-et. Namost a Sprinteket meg a dragokat megnyertem, most jönnek a Gripek, driftek, de a driftel nagyon szívok. Amúgy ha ezt itt megcsinálom, akkor le is nyomtam Ryo-t, végeztem a gammel?? A többieket le se kell nyomni hozzá?
Drift verdát lecseréljem? (Viper van) Vagy hogy csináljam meg ezt a részt? Egyszerűen nem megy, még a közelébe se tudok jutni
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ki milyen autóra esküszik a kétkerekezésben és a gyorsulásban? Lehet 1 kocsit mind a kettőre használni szerintetek?
Kétkerekezési technika? Még kevés a tapasztalatom , egy Nissan 350essel toltam, 72m-nél több nem sikerült, az is csak véletlen -
A_ScHuLcZ
addikt
Kétkerekezéshez milyen verdát javasoltok? A jelenlegi gyorsuló verdám kevés hozzá, vagy én nem használom rendesen. Nissan 350esem van elég jól megtuningolva, de még nem a végletekig, kicsit lehet rajta húzni, de szerintem nem lesz elég már sokáig ez a verda, mire érdemes majd lecserélni?
Lehet-e vmi jó kocsit kifogni közösnek gyorsulásra és kétkerekezésre? És egyáltalán milyet kocsit szerezzek a kétkerekezéshez, ami sokáig jólesz? Van 1 Corvette-m tartalékba, bár az nemhiszem hogy erre lett kitalálva... -
A_ScHuLcZ
addikt
Most tényleg ilyen nehéz a Drag, vagy csak én nem találom el hogy kell csinálni? A többiek már 10 alatti időket mennek, én pedig görcsölök hogy 12 alatt tudjak menni egy Ford GT-vel!!! (ami ugyebár nem 1 olcsóság, 300 fölötti végsebességgel 4mp alatt gyorsul 100-ra, 7mp 160-ra) Már rögtön az elején le szoktak hagyni, így esélyem sincs utolérni őket, tuti nitróval indulnak, mert mintha kilőnék, úgy startolnak el. Én is próbáltam a nitrós rajtot, nem sikerült, rosszabb időeredményeim lettek mint anélkül! Próbáltam úgy is, hogy 2esben, 3asban, 4esben nitrózom, egyik sem hozott eredményt. Sajnos itt nem olyan a nitró, hogy csak addig megy, amíg nyomom a gombot, hanem ha megnyomom, felhasználja az összeset, túlpörög a motor, lehetetlen rendesen felváltani, és már el is tűnt.
Hogy a fenébe kell akkor itt gyorsulni?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest