- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Sziasztok!
A mostani Last Man's Land Update-nél minden kocsi paraméterét részletesen elolvashatjátok!
Így itt is tisztán látható, hogy paraméterében jobb a Venom GT, de nem biztos, hogy vezetni is jobb lesz majd! -
joe007
tag
Sziasztok!
Vki tud nekem segíteni NFS_NL icon history-ban mikor-melyik volt?
Főleg az eleje érdekelne, mert elég sokat már összegyűjtöttem és megosztanám a fórumban! .)
4 nap múlva 2éves leszek a játékban 2015.12.20-a körül kezdtem! -
joe007
tag
Sziasztok!
A Proving Grounds Special Event for 1998 McLaren F1 LM Super Car hibásan lett közölve!!
A programot lefrissítettem és 3 nap múlva Dec.16-án 01:00h-kor indul!!!A BRR Season 12-ben NFS - Payback matricát szerezhetünk a szokásos 15db ML P1 BP-el együtt. 47napot kapunk az összes BRR teljesítésére!
BRR pálya változások 5 kör után:
Új pálya Lock Down - Van benne Traffic+Police blockade+Electro Shock (Közlekedő autók és rendőri blokád)
Sunset Chaos Run - Szintén változott egy kicsit!
Off the grid - Szintén közlekedő kocsikat raktak bele+Electro Shock
Ascent Run - Csak traffic
Új pálya Rust Run - Ez csak szimplán verseny de tele van ugrató részekkel ahol lehet tölteni a Nitrót!Azért az frankó, hogy a BRR most indult és 4500 alapról már felmentem 4574-re 5 verseny alatt, de az első hogy szerzett 5110 pontot már????
Úgy látom ebben most sincs kihívás(Mint régen a Tournament-ben) és nem teszek egy darab Tuning Pontot se a LaF-ra elérem az IconIII-at és ott maradok oszt kész! -
joe007
tag
Sziasztok!
Már meg is jelent a v2.7.3 frissítés!
Lehet letölteniItt találjátok meg az új feladatok No Man's Land Update angol leírását! .)
Javaslom a fenti link megnézését/elolvasását, mert leírják a mostani megnyerhető kocsik paramétereit!
Ahogy néztem már szerencsére a Reddit-en ill. Twitteren is frissítették az infokat lehet ott is mazsolázni! .)De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Dec.13. Proving Grounds Special Event for 1998 McLaren F1 LM Super Car
02. Dec.26. No Man's Land Special Event for 2014 Koenigsegg One:1 Hyper Car
03. 2018.Jan.04. Blackridge Rumble Special Event for 2014 Hennessey Venom GT Hyper Car
04. The Special Event reruns - azaz újrajátszási lehetőség nyílik az alábbi sorrendben 2 csoportra osztva ha vmelyik kocsi meg van már akkor a következőt fogja ajánlani, ami nincs meg!
Jan.11.
2012 BMW M4 F82 (Razor)
2010 Lamborghini Murciélago SV
2014 Chevrolet Camaro Z/28
2014 Jaguar F-TypeJan.22.
2013 McLaren P1
2001 Nissan Skyline BNR34 GTR
1995 Lamborghini Diablo SV
2015 Chevrolet Corvette Z06Egy újabb napi feladattal egészült ki a teendőnk --> Purchase 6 Blackmarket Materials
Ha ezt teljesíted, akkor kapsz 4 Gold és 50 Rep pontot! -
joe007
tag
Sziasztok!
Ki hogy áll a mostani Pagani Zonda Cinque kocsival?
Pálya és PR érdekel! Köszi .)
Egyébként az utolsó napnál 785PR a limit legalább! -
joe007
tag
válasz
kovi9614 #4392 üzenetére
Hali!
A Chapter 6-nál az utolsó (Event 5) 780PR kell .)
Ford Fiesta ST (Ken Block) nálam már 6*-os és 712PR-nél járok csak tehát valószínűleg kell még 1* azaz 7*-os hogy teljesíthető legyen az utolsó pálya!Viszont a The Track Machine car series a Porsche GT3 RS 6*-al teljesíthető full sárga parts-okkal és minden kifejlesztve!
-
joe007
tag
A Nov.2-ei Proving Grounds Special Event for 2017 Lotus Exige Cup 380 természetesen holnap indul és 14h múlva! .)
Még egy programot találtam a játék frissítése után amiben visszatér a DevilsRun Lambo Diablo SV Nov.30-Dec.5-ig!
Itt vannak listában
Proving Grounds Nov02-10-ig (5napos)
Pursuit Legends Nov16-23-ig (7napos)
DevilsRun Lambo Diablo SV Nov.30-Dec.5-ig (7napos)Egy kis képáradat a frissítésről, aki még esetleg nem frissített! Jó mazsolázást a képekhez! .)
Ime a BP-es és Item-es Black Market rész:
A BRR a szokásos 11-14..14 Sponsorships feladattal 27 nap alatt teljesíthető(ennek feltétele hogy minden nap megcsináld a 3x5 versenyt!), de a határ Dec.05-ig (35 nap) kell teljesíteni a P1 15BP megszerzéséhez, mint ahogy eddig is!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Már meg is jelent a v2.6.4 frissítés!
Lehet letölteniItt találjátok meg az új feladatok Pursuit Legends Update angol leírását! .)
Javaslom a fenti link megnézését/elolvasását, mert leírják a mostani megnyerhető kocsik paramétereit!
Ahogy néztem már szerencsére a Reddit-en is frissítették az ifnokat lehet ott is mazsolázni! .)De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Nov.02. - Proving Grounds Special Event for 2017 Lotus Exige Cup 380. Indul 40h múlva!!
02. Nov.16. - Pursuit Legends Special Event for 2009 Pagani Zonda Cinque!
03. The Special Event reruns - azaz újrajátszási lehetőség nyilik az alábbi sorrendben ha vmelyik kocsi meg van már akkor a következőt fogja ajánlani, ami nincs meg!
1995 Lamborghini Diablo SV
2015 Chevrolet Corvette Z06
2001 Nissan Skyline BNR34 GTR
2010 Lamborghini Murcielago SV
2014 Chevrolet Camaro Z/28
2014 Jaguar F-TypeEgyéb fejlesztések:
Két fülre rakják a BP és Items(alkatrészek) részt, illetve az esemény alatt lehetőség lesz nyitni BP-eket az adott kocsihoz! Na majd meglátjuk! -
joe007
tag
-
joe007
tag
Sziasztok!
Az én költségem is szintén 3-400gold között lett!
Azért igen elkeserítő, hogy már erre mennek vegyél jobb cuccot a verdádra, hogy meg nyerhessed az ucsó versenyt! A fene se vesződik vele 150gold azt pipa!
Az utolsó előttinél meg a végén a célegyenes előtt volt egy kocc, de ő járt rosszabbul és én nyertem
Sajnos már nem volt időm és türelmem tovább kísérletezni 6/6 bukta lett az ucsó pályán és 10 perc marad hátra így megvettem 150 golddal a kocsit!
Ha a következő is ilyen lesz igen sokan törölni fogják a játékot akkor talán észbe kapnak az EA-nál! -
joe007
tag
Hali!
Nekem holnap reggel 10-ig tart a Jag!
(Mivel a Ford GT 2017-el végig vittem a Car Series feladatot ahol ez a két kocsi van így nincs tétje a JAG megszerzésének, de mivel szeretném minden kocsit a garázsomban látni ezért küzdeni fogok érte!)
De valszeg az EA-nál is látták, hogy igen sokan megtudják szerezni az új kocsikat, ezért bekeményítettek és már a 4.nap utolsó feladatát se tudtam megcsinálni a 3 feladat közül mindig vmelyik nem teljesült!
Most haladok tovább, de ahogy nálad is olvasom ill. más fórumokban is panaszkodnak a játékosok a nehézség miatt!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Akinek még nincs meg a LaF, akkor a mostani Legendary Crates-ből van lehetősége nyitni BP-ket!
Buy1 = 200gold
Buy5 = 1000gold garantált LaF BP-vel!Vki elkezdte már a mostani Proving Grounds - Jaguar XE eventet?
Nekem tetszik a járgány -
joe007
tag
Sziasztok!
Én is hasonlóan vagyok a BRR-el, habár ha jól menne a game jobban is teljesítenék, de amikor a játék úgy gondolja hogy a falnak megy meg kivagy -50 pontot levon a program, amikor újra belépek akkor nem igazán tud érdekelni ez a rész sajnos! De egy biztos azon nagyon fel tudom húzni magamat, hogy a fenébe tud egy Tuning nélküli kocsi jobb időt menni az én rekord időmnél, de még ha azt se éri el hogy gyorsul le jobban amikor nálam 8 TP van mindig bepakolva a CCX-be???
-
joe007
tag
No utána is néztem nagy nehezen megtaláltam a P1-es event leírását is és ott
6* 0/50BP-el kaptuk meg a kocsit, ahhoz, hogy Full-os 8*-os legyen 185BP kell.
5BP=450Gold volt, de csak 10x vehetted meg, azaz ha akkor is tele voltál Lovéval/Golddal max 6*-os-an tudtad L hozni!Nos én nem költöttem rá és így a 185BP=16650Gold!!!
--> Horror ár!!!
16650Gold = A legnagyobb Gold csomag (3750+750=4500Gold)x4=36990HUFx4=147960HUF!!!
Ha a 4 maxi gold csomagot megveszed akkor marad egy kis apró a végén még a kasszában18000-16650=1350Gold marad nálad, ha 0 volt a kasszatartalom
Sok embernek a havi fizetése nincs ennyi sajnos!
De ahogy sokan már írták ez a pénzéhes EA banda ott akar lehúzni ahol csak tud! -
joe007
tag
Meg vetted az összes BP-et??
9240Gold more for 8 stars Ford GT 2017 --> A legnagyobb csomag ajánlatot is nézve 3750+750+1875 Bonus (1x.i alkalom!)=36990HUF=6375Gold
9240-6375=2865 --> Az utolsó előtt Gold ajánlatot nézve is nálam 1630+326+815 Bonus=17990HUF=2771Gold
2865-2771=94 --> 140+28=168Gold=1790HUFEz összesen 36990+17990+1790=56770HUF!!!
Ez az ár csak akkor érdekes ha 0db goldod volt, de nyilván ha nem muszáj az ember nem pazarolja el az összegyűjtöttet! De azért ez már számomra is durva!
Ennyi erővel a P1 összes BP megvételével jobban jártál volna, de az biztos sokkal többe került anno! -
joe007
tag
Hogy ki mikor kezdte el az NFS-NL játékot azt a Daily Assignment(Megszerezhező Jutalmak) résznél tudod megnézni!
Kiválasztod az Achievements fület és máris láthatod mikor gyűjtötted be az első plecsniket.
Én 2015.Dec.20-án kezdtem el! Lassan jubilálok
-
joe007
tag
Szia!
Üdvözlünk a csapatban és gratu az elért eredményhez!
Mivel vidéken voltam ezért nem tudtam írni .)A BRR még mindig kiakaszt, hogy a CCX-emet hogy a fenébe tudja lehagyni egy GT-R35-ös amikor Ő nála nincs Tuning Points nálam meg 8 is be lett állítva!
Ha meg sikerült egy-két versenyet megnyerni rögtön kapom a LaF-okat legalább -200 pont különbséggel és persze hogy bukok legaláb -39 v. -40 pontot!A Ford GT begyűjtése folyamatban a 3. napnál járok akinek van tapasztalata az légyszi ossza meg hol érdemes farmolni! (Megj. A Reddit-et olvasom, de a Ti véleményetek is érdekel!) .)
Köszi a segítséget.
-
joe007
tag
Aki feltette az új verziót 2.5.3 tapasztalt vmi sebességbeli változást droidos készüléken?
Mert nálam a térkép után, ha belépek a Campaign részbe és ott kiválasztom az adott pályát nagyon lassan tölt be tiszta SlideShow 5fps!
Majd utána a kocsi kiválasztási listája is nagyon lassú!
Én a programot ráfrissítettem a régire, tehát nem tiszta telepítés! Viszont a játékon belül amikor esik az eső végre nem éreztem nagyon lassulást, tehát relatíve folyamatos volt a játékmenet!
Remélem nem kell emiatt másik eszközt vennem, hogy tarthassam a szintet!
Közben keresgélek a külföldi fórumokon is hátha itt már talált vki vmit!
Köszi előre is a válaszokat!Közben már a szoksásos Reddit-en találtam is panaszokat és vizsgálják az ügyet!!!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Találtam a Reddit-en egy hivatalos leírást, hogy mit is takar a Tiered Rewards!
A lényeg hasonló a helyzet mint a BRR-ben, hogy teljesíteni kell a napi feladatokat és úgy kapsz egyre jobb cuccokat a pár héten belül (Oct.06. - Fastlane Special Event for 2013 Ford Shelby GT500) megjelenő versenyben!
Amint meg lesz Philly-nek az új érkező események/programok listája közzé teszem nektek! .)
U.i: A LaF már full kicsillagozva
, de igen költséges a fejlesztése (1015PR-en áll)!
Minden eleme sárga Epic Parts-os kivéve a motor már fekete (itt is kell 16 Black Edition alkatrész minden résznél!!!) és itt két szintet kell lépni, hogy átlépj a Black Eddition részhez. 6x$252000($1,512m)+6x$420000($2,52m)=$4,032m!!!!! -
joe007
tag
Sziasztok!
Már meg is jelent a v2.5.3 frissítés!
Lehet letölteniItt találjátok meg az új feladatok Lights, Camera, Traction Update angol leírását! .)
De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Sept.22. - Lights, Camera, Traction Special Event for 2017 Ford GT
02. Oct.06. - Fastlane Special Event for 2013 Ford Shelby GT500
03. Oct.19. - Proving Grounds Special Event for 2017 Jaguar XE SV Project 8
Tiered Rewards for Special Events - Ezen speciális esemény majd arra szolgál aki esetleg nem tudja befejezni a Speciális feladatokat akkor kapjon lehetőséget további BP-ek ill. újrajátszásokra! Erre majd én is kíváncsi leszek, majd meglátjuk mi lesz belőle!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Újra jelentkezem! Hamarosan lehet figyelni a frissítést, mert érkezni fog!
A Twitteren már a madarak csiripelik
Aki esetleg a mostani nyeremény autóknál elérte az 'ingyen' begyűjthető kocsikat azoknak jelezném én már kimaxoltam amíg csak lehetett * szinten!
Ime a lista és a méreg,
hogy miért nem lehet tovább haladni a Car Series-nél!
(Vki szokta kérdezni ezt és ezt a kocsit 5*-al végigvihető, ezért írom le, mert most tudok rá válaszolni!)
A kocsik sorrendje a garázsban az erősségét is jelenti! Tehát azt fejlesztettem, ami az adott csoportban pl. Muscle a legvégén van!
1. Hellriders (96% Ch.5/5 860PR kell) --> Dodge Challenger SRT Demon 5* full max addig és 585PR!(A 6* hoz 50BP kell majd!!!)
2. Speed Demon (96% Ch.5/5 820PR kell) --> Itt csak egy verda lehet! Lambo Diablo SV 6* full sárga parts-okkal 819BPés nálam a 7*-hoz 24/40BP azaz 16BP kell már!
3. Hoonigan (80% Ch.5/5 695PR kell) --> Itt két verda van a Ford Mustang Hoonicorn 3* 655PR full és a Ford Fiesta ST (Ken Block) 6* 689BP! Ez még nem fullos, de a parts-okat nem akarom lecserélni Chop Shop-osra mert az nem Hoonigan-os! Nincs hozzá BP Replay!
4. The Track Machine (76% Ch.4/5 853PR kell) --> Porsche GT3 RS 5* full sárga parts-al is csak 820 PR!A többi Car Series-t már végig vittem!
U.i: A fórum igen egy kicsit leült, de azért én néha benézek. Gondolom sokaknak elment a kedve már a játéktól a sok 'használhatatlan' x-edik Muscle Car nyeremény miatt! A suli padban már rég ültem tehát ez már nálam nem játszik!
-
joe007
tag
válasz
mombulllet #4265 üzenetére
Szia!
Küldj képet róla légyszives!
-
joe007
tag
A Car Series-ben a Ford GT utolsó feladata PR860 limites, de elvihető 7*-al és sárga parts-okkal, mert már most PR862-es vagyok! .)
A feladat Hunter és az ellenfél 732PR-es SRT Viper GTS és kapok érte $6500-at + a végén egy darab Ferrari 458-as BP-et vicces!
-
joe007
tag
válasz
jojokka #4255 üzenetére
Grat a Demon-hoz!
Mennyivel hoztad el?Mert még nekem hátra van az 6-7 nap!
Ha jól láttam, akkor a 7.nap PR752 a limit!Mivel nyaraláson voltam külföldön nem akartam ezt is elveszíteni ezért az utolsó órákban indítottam el a Demon feladatot, hogy minél kevesebb órát veszítsek el! .)
Eddig jól állok PR698! .) -
joe007
tag
Szia Alfa20!
Nem lesz sok a 14 és 16 csillag? Elég lesz az BP-ben is igaz?
Más: Aki tudja javaslom úgy kalkuláljon, hogy a BRR-val pont akkor érje el a gold ládákat amikor LaFeri vagy SV Premium nyitás lesz mert akkor biztos kap legalább egy kártyából BP-et! .)
Már csak az a kérdés hány feladatot kell szakaszonként megcsinálni a BRR-ban! Vki tudja már? -
joe007
tag
Philly-nek köszönhetően frissült ismét a szokásos Reddit-en az elkövetkezőekben érkező események/programok listája!
Upcoming events (thanks Philly):
Tuner Trials All Access Pass August 21st
Premium Crate Nissan Skyline GT-R BNR34 August 27th
Replay Races Nissan Skyline GT-R BNR34 August 27th
Premium Crate Ferrari LaFerrari September 4th
Replay Races Ferrari LaFerrari September 4th
Premium Crate Ford GT September 11th
Replay Races Ford GT September 11th
Double Reputation September 11th
Premium Crate Lamborghini Murciélago SV September 17th
Replay Races Lamborghini Murciélago SV September 17th
Tuner Trials All Access Pass September 18th -
joe007
tag
válasz
kovi9614 #4245 üzenetére
Sziasztok!
Már meg is jelent a v2.4.2 frissítés!
Lehet letölteniItt találjátok meg az új feladatok Dodge Demons Update angol leírását! .)
01. Aug.11. - Unleashed Special Event for 2018 Dodge Challenger SRT Demon. Indul 40h múlva!!
02. Aug.24. - Proving Grounds Special Event for 2015 Dodge Charger Hellcat!
03. Sept.04. - The Special Event reruns - azaz újrajátszási lehetőség nyilik a megadott dátumtól az alábbi sorrendben (Speedhunters special event, Tidal Run special event, 2014 Chevrolet Camaro Z/28 Fastlane event, and the 2015 Jaguar F-TYPE R Coupe Fastlane event) ha vmelyik kocsi meg van már akkor a következőt fogja ajánlani, ami nincs meg!
-
joe007
tag
Azért viccesek ezek az EA-sok!
Pont amikor Lamborghini Murciélago SV BP gyűjtési event van akkor bedobják a Legendary Crates-et LaFerrari eséllyel!
Minden esetre azt szeretem, amikor elkezdődik a Murci BP gyűjtés Free Gold ládából ezt nyitom elsőre!
Szeretem, amikor eltalálom a kártyákat ill. direkt nem tesz nekem keresztbe az EA
Az 1000 goldért garantáltan kapunk LaFerrari-t! Kérdés megéri-e?!
Itt megjegyezném, hogy teszteltem a Free Gold láda nyitást és 10/10-ből mindig ugyan azt adta!!! Tehát szó sincs itt random kártya megjelenésről! Azt adja amit az EA programozók előre megírtak! Ez azért durva! Természetesen a 10 kártyás nyitásnál(Gold Crates) már változik a kép ott tényleg random van és nagyon ritkán ad LaFerrari-t! Álltalában minden 17-18. kártya körül jött egy LaFerrari csomag!
A Legendary Crates (5 kártya=1000gold) ebből garantált egynél a LaFerrari csak kérdés ?db-ot ad!
Mig a Gold Crates (10 kártya=900gold), de itt csak véletlenszerűen ad, de legalább 2x kell nyítni, hogy kapjál LaFeri-t az 1800gold-ba fájhat!Hja és Ti is kaptatok ilyen ajánlatot? Ezeknél elgurult a gyógyszer?
-
joe007
tag
válasz
Olipapa #4239 üzenetére
Azt elfelejtettem az előző szöveghez hozzá írni, hogy a napi = 3 Sponsorship megszerzése után nyilván a szintektől függően kapjuk a $ jutalmat.
A 'többség' eléri az Icon III -at és az alábbiakat kapja:
Sponsorship 1 --> $16500
Sponsorship 2 --> $33500
Sponsorship 3 --> $50000
Összesen:$100000De amit elfelejtettem, hogy ha megcsinálod a BRR-ben a 3 versenyt, akkor a Daily Assigments résznél fel tudod venni a napi jutalmat 4gold+5skip race!
U.I: Olipapa --> Te mennyi tudsz tuningolni (Tuning pontok)? 7 v. 8? Összesen ugye 3x4=12-t lehet húzni a tuninggal a kocsidon. Én a Mechanic levelnél 42-nél járok és 8-at tudok húzni 1lőre! A következő tuning pont=TP már Mechanic Level 61 kell! Az meg nagyon messze van
-
joe007
tag
válasz
Olipapa #4239 üzenetére
Szia!
Nekem kb: 52000! tp van, mert az elejébe annyira nem érdekelt a dolog és csak gyűltek a kulcsok ill. nem volt tunned kocsim így nem is erőltettem! Most is még 6 nappal a vége előtt végig vittem a BRR-t utána már nem megyek 1 kört se, mert számomra nincs feladat ill. az a kevés lóvé meg nem hoz lázba, ha úgy lenne mint régen Tournament-ben, akkor lehet szenvednék és tolnám hogy minél jobb helyezést érjek el a jobb jutalomért! De így felejtős számomra!
-
joe007
tag
Sziasztok egy kis kép csomaggal készültem nektek!
Szeretem amikor ilyen ellenfeleket kapok a BRR-ben!
Vannak azért necces pillanatok
Végre sikerült ezt is elérnem!
2016 Mercedes-AMG SLK 55 AMG utolsó napom! .)
Ezt már szeretem amikor eltalálom a kártyákat és szint lépés jön! .)
Itt a garázsban a PR -ek alapján vannak sorrendbe állítva a kocsik? Mert akkor csak a P1-re érdemes gyúrni!
és végül egy BRR kép csomag ill kérdés vki ismeri ezt a magyar játékost -->Zsolti!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Már tegnap el is kezdődött a Proving Grounds Special Event for 2016 Mercedes-AMG SLK 55 AMG, amit én is elkezdtem és a szokásos Reddit-en olvashatjátok miből mi kell a kocsi megnyeréséhez, de ide is leírom hátha segítség lesz vkinek!
2 garnitúra kit kell ezekből: Turbo, Wheels, Nitro (Megj. Az elsőt a chapterek teljesítése során megkapod!) Tehát csak 1-et kell pluszban venned 12500c/80goldért!
Mercedes Sprint - final PR wall: 766 --> Tehát ennyi kell majd az utolsó feladat teljesítéséhez!
Jelenleg igen könnyen haladok és már most is zöld 560PR-ben vagyok!Többiek hogy állnak?
U.i: drop! -> nem olvasom a Tuning újságot ill. már semmilyen újságot nem olvasok mert nincs sok időm arra is.
-
joe007
tag
Hali!
Itt az utolsó nap videója (Chapter 7 - Unstoppable) a 918-asnak mindenki maga döntse el hogy bele vág, de a srác jól szokta tolni és hát elég sokszor káromkodott, amit kivágott a videóból, de mintha csak magamat láttam volna! Kemény lesz a vége!
-
joe007
tag
A #4203-ban postolt újrajátszási táblát most volt időm kiértékelni/elemezni és jó lesz számomra!
A Nissan Skyline GT-R BNR34 kivéve mindegyikhez tudok majd gyűjteni BP-eket!
Mondjuk a LaFerrari Júl. 4-ei eseménye egy kicsit szenyoság, mert bele esik a még tartandó 918-asba és aznap biztos fog dőlni a lové az EA-hoz a sok LaFeris BP vásárlók miatt, de panaszra nem lehet okunk mert végre lesz lehetőség gyűjteni BP-eket a LaFeri-hez!
-
joe007
tag
A 918-asnak itt a részletezése a Reddit-ről!
BP requirements: 4★: 30, 5★: 40, 6★: 50, 7★: 50, 8★: 75
5*-osan fogjuk ezt is megkapni és ha vki szerencsésen sporolt és erre el akar ill. tud költeni 4500goldot, akkor lesz 6*-os csak a verda! A 8*-os maxhoz pedig 125BP kell még!
Ez is a garázsban fog porosodni, amíg nem lesz akció/újrajátszási lehetőség hozzá hasonlóan mint az ML P1-nél!
-
joe007
tag
válasz
jojokka #4206 üzenetére
Kedves Jojokka!
Én azt nem írtam, hogy nem sok értelme van vagy lehet még régebben igen már nem emlékszem!
De abban veled teljesen egyet értek, akinek még nem max-os 100Lv-je van annak jó, de nekem minek?
Majd ha eljutsz ide nem tudom hányas szinten vagy akkor nem az lesz már az elsődleges, hogy Sárga Legendary cuccokat rakjál fel, mert a vége felé rengeteg lové kell a maxoláshoz és persze alkatrész is!Jelenleg ott tartok, hogy a Car Series-ben már csak a most újonnan kijött Mad Muscle-t tudom 1ül teljesíteni és nem PR limites!
Eddig részt vettem az összes BRR-en és igen jó dolog, amikor eljut az ember a Premium (Gold) Crates-hez és 10-et kinyit, de amikor mindegyik kocsi meg van és maxos akkor frusztráló, hogy 'csak' scrap pontokat kapok!
1ül a legutóbbi 10-es csomagban ennek örültem eddig a legjobban vagy úgy is fogalmazhatok eddig ez az egyetlen hasznos kártya volt amit nyitottam a BRR-ben!!!
Kérdés a Black Market-nél, miért nem generálnak random kocsi BP-ket az állandó Ford Fiesta és Viper GTS helyett??
Miért nem lehet Scrap pontokért BP-eket venni az alapkocsikon kívül (nálam minden kocsi Maxed Out!)?
A válasz egyszerű, mert amikor újrajátszási lehetőséget ajánl fel a BP-kért akkor vásárolj goldokat!
Én minden hónapban megveszem az 1499Huf-os 50gold/nap csomagot ennyit hajlandó vagyok adni érte!
-
joe007
tag
válasz
kovi9614 #4205 üzenetére
A #4202-es hozzászólásomban közöltem a hiányzó BP-k számát és ezek alapján 50+50+85=185BP fog majd kelleni!
A mostani Devil's Run esemény alatt korlátozták a BP-k mennyiségének vásárlását is!
Nem mintha lenne pénzem és bevásárolnék gold-ból, de max 10x vehetjük meg az 5db BP-et a 918-ashoz 450 goldért!Számszakilag 10x450=4500 gold=az utolsó gold ajánlattal (30499HUF!!) és ha azt megvetted, akkor marad 1x-i bonusként 1875 goldod!
Igazi lehúzás az EA részéről csak így tovább!
Mikor lesz majd hozzá BP? Talán majd a köv. BRR-nél kapsz 15-öt!
-
joe007
tag
-
joe007
tag
Philly-nek köszönhetően frissült a szokásos Reddit-en az elkövetkezőekben érkező események/programok listája!
Premium Crate Mercedes-AMG C63S Coupé June 29th
Replay Races Mercedes-AMG C63S Coupé June 29th
Double Reputation July 3rd
Premium Crate Ferrari LaFerrari July 4th
Replay Races Ferrari LaFerrari July 4th
Premium Crate Ford Fiesta ST (Ken Block) July 10th
Replay Races Ford Fiesta ST (Ken Block) July 10th
Tuner Trials All Access Pass July 17th
Replay Races Hot Wheels Time Attaxi July 17th
Premium Crate Hot Wheels Time Attaxi July 17th
Double Reputation July 24th
Premium Crate Jaguar F-Type July 25th
Replay Races Jaguar F-Type July 25th
Premium Crate Nissan Skyline GT-R BNR34 July 30th
Replay Races Nissan Skyline GT-R BNR34 July 30th
Premium Crate Lamborghini Murciélago SV August 4th
Replay Races Lamborghini Murciélago SV August 4th
Tuner Trials All Access Pass August 7thUi.: Kovi9614 keresem a Gazella GT-re a választ, mert nálam rosszabbul állnak a kocsik és a Car Series-ben a 811PR-nél állok azaz a Ch.4/5 Ev.5-nél!
-
joe007
tag
A holnap megjelenő Devil's Run: Alpine Storm Special Event for 2013 Porsche 918 Spyder esemény 7 napos lesz és 100 autót (ellenfelet) kell majd legyőznöd, hogy a 918-ast megkaphasd!
A jutalmad a 918-as kocsi és $1milla!
Részemről elég karcsú, de kezdőknek jól jöhet ez a kis összeg!5BP=450gold lesz!
Ez alapján ugyan az a szitu lesz nálam szerintem, mint a P1-nél, hogy 3* fog hiányozni a végén a fullhoz!
Már most a P1-nél 5*-osként meg van és a 6*-hoz 50BP kell! Tehát 0/50-en állok! Ha végig viszem a BRR-t akkor kapok 15BP-t annyival kevesebbel kell folytatnom majd a gyűjtögetést!De itt a Reddit-ről, hogy mennyi csillaghoz mennyi BP kell a P1-nél(Hyper Car)!
BP requirements: 60 (3⭐), 40, 45, 50, 50, 85 (8⭐)Új tapasztalat ill. élmény nekem tetszik az erdős pálya rész a régi NFS Hot Pursuit pályára emlékeztet a BRR-ben! .)
Új Car Series - Mad Muscle jelent meg, ami szerintem lemaradt vagy reklamáltak a többiek! Még pedig a Ford Model 18 és a Falcon XB Coupé-val végig játszható.
Nálam a F. Model 18 5* 683PR, míg a Falcon XB 4* 662PR-en áll nem fullosak és nem is akarok egyből a 4,5milla sp-met erre elkölteni, mert akkor a daily-ben nem fogok tudni 3 alkatrészt ill. 2 parts-ot olcsón újraépíteni!
A BRR-ben továbbra is vicces, hogy az AI az ML650s-em ellen behozza a LaFerrari-t!
Úgy látszik már ennél erősebb ellenfelet nem tud beadniA mai nappal a Promotion is aktív lett kivételesen 72h-ra Merci C63 S Coupé BP-ket lehet gyűjteni és oda került a régi térképről a boríték, tehát azt váltották ki a Promotion képével!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Már meg is jelent a v2.3.6 frissítés!
Itt találjátok meg az új feladatok Devil's Run: Alpine Storm update angol leírását, aki esetleg mint én még nem kezdte el és nem frissítette le a programot! .)
01. Jún.30. - Devil's Run: Alpine Storm Special Event for 2013 Porsche 918 Spyder Indul 40h múlva!!
02. Júl.13. - Proving Grounds Special Event for 2016 Mercedes-AMG SLK 55 AMG
03. Júl.25. - The Special Event reruns - azaz újrajátszási lehetőség nyilik a megadott dátumtól az alábbi sorrendben (2015 Jaguar F-TYPE R Coupe, 2010 Lamborghini Murcielago SV, 2001 Nissan Skyline BNR34 GTR V.spec II, and 2014 Chevrolet Camaro Z/28.) ha jól értem a szövegezést és ha vmelyik kocsi meg van már akkor a következőt fogja ajánlani, ami nincs meg!
Új szűrök (Car Filter Options) jelentek meg a garázsban végre!
Külön csoportosítva lettek a kategóriák és nem kell végig görgetni a sok kocsit, hogy a Hyper-hez jussál például! Jelzi, melyik kategória kocsijához vannak alkatrészek amiket tudod fejleszteni!Végre van értelme a BRR-el is foglalkozni, mert ha végig csinálod, akkor már a felénél matricát megkapod persze ez tudom sokakat nem érdekel, de a végén 15x BP F1-es kártyát kapsz, ami azért nem rossz! Persze nyilván mindig meg kell csinálni a napi 3-as adagot, de semmi sincs ingyen, de a lehetőség adott aki rászánja az idejét erre! .)
Meglepetésként ért, hogy a program valszeg figyelte, de kaptam a Mission résznél az alábbiakat:
Rival Racer VII --> 220gold-ot, mivel 930 BRR versenyt teljesítettem
Rival Racer VIII --> 220gold-ot, mivel 1230 BRR versenyt teljesítettem
Rival Racer IX --> 250gold-ot, mivel 1550 BRR versenyt teljesítettem!?
Rival Racer X --> 250gold-ot kapok majd, ha elértem az 1890 BRR versenyt hátra van még 32 verseny!Így most alapból kaptam 690goldot!
A Chop Shop rész kinálata nem változott sajnos!
A térképen (Map) megjelent egy új ikon --> Promotions (Itt gondolom különböző ajánlatokat fogunk majd kapni! Kiváncsi leszek erre a részre is mi lesz itt!) -
joe007
tag
Sziasztok!
A Twitteren már utalgatnak, hogy jönni fog egy frissítés és a 918-as Porsche lesz benne!
-
joe007
tag
Közben meg is találtam a választ és igen jól láttam a videóban az ucsónál 666PR kell majd! .)
Rebel's Gambit feladatok és a Ford Model 18-hoz való kiegészítők teljes listája, amiket elérhetsz és amik kellhetnek a kocsi begyűjtéséhez a ReddIT-ről! .)
-
joe007
tag
Sziasztok!
Én is csak az 5. napnál járok, mert dolgom volt és nem tudtam volna folyamatosan tolni a versenyeket, de jól haladok. Még 2 nap van hátra, de már most az 593 helyett 602RP-n állok, ahogy láttam egy pár videót az utolsó naphoz 666PR limit lett beállítva?
Közben !drop mennyivel hoztad el a Ford Model 18-at?
A Reddit-en találtam egy hasznos nfo-t, aki tervezi más kocsik PR begyűjtőgetését, íme a lista mik lesznek köszönet érte Philly-nek! .)
Premium Crate Lamborghini Huracan June 6th
Replay Races Lamborghini Huracan June 6th
Tuner Trials All Access Pass June 12th
Replay Races Lamborghini Murciélago SV June 13th
Premium Crate Lamborghini Murciélago SV June 13th
Double Reputation June 19th
Premium Crate Hot Wheels Gazella GT June 20th
Replay Races Hot Wheels Gazella GT June 20th
Tuner Trials All Access Pass June 26th -
joe007
tag
Sziasztok!
Itt találjátok meg az új feladatok Mad Muscle Update angol leírását, aki esetleg még nem frissítette le a programot v2.2.3-ra! .)
01. Máj.26 02:00! - Rebel's Gambit Special Event - 1932 Ford Model 18
02. Jún.07 - Proving Grounds Special Event
(Itt speciális feladatokat kell majd teljesíteni. Pl. Drift távolságra vagy Drift zone eltalállása gondolom mint hasonlóan a Nitro Rush-nál minnél több kék csík annál több pont)
Ezen a speciális versenyen a 1973 Ford Falcon XB Coupe kocsi lesz majd elérhető!03. Jún.17 - Fastlane Special Event Rerun - 2014 Chevrolet Camaro Z/28
Ha ezen idő alatt meg van már a Camo és nincs meg a 2001 Nissan Skyline BNR34 GTR, akkor lehetőséged lesz újra megcsinálni a Speedhunters Limited-Timed Special Event keretén belül!!!Naná hogy mindegyik meg van full star!
2001 Nissan Skyline BNR34 GTR 6* --> Maxed out 788PR
2014 Chevrolet Camaro Z/28 6* --> Maxed out 850PR ma fulloztam ki!Sok sikert kívánok minden kitartó versenyzőtársamnak!
-
joe007
tag
Sziasztok ismét!
A Twitteren már posztoltak egy új hírt, hogy a héten érkezik egy frissítés, amiben lesz egy új pálya (Blackridge underworld) és szerintem a McLaren P1 kocsi is!
-
joe007
tag
Szia drop!
Ezeket gyűjtőd? Matchbox v. 1:64-es kisautó gyűjtő is vagy?
Azt látod, hogy 4/10-es kell abból a szériából mert van mindenféle szinben!
Vagy neked a narancs kell szerezzek egyet neked?Ime pirosban német ebay-en .)
Akkor én már inkább ezt venném meg!
-
joe007
tag
Megtaláltam az Attaxi Hot Wheels-es modeljét!
Itt pedig a hivatalos oldalon!
Eléggé ronda piros színben
-
joe007
tag
Sziasztok!
Vki megcsinálja/ta a Hot Wheels-es matricát a BRR-ben?
Találtam egy video-t, ahol végre láttam, mennyi nap kell hozzá, hogy meglegyen!
Sajna nekem már nem lesz meg!Az öt szekció összegezve napokra:
15+15+15+18+21=84/(1nap alatt 3 Daily)=28 napon át kell végig csinálni minden alkalommal a 3 Daily-t!!! -
joe007
tag
válasz
zsolthee #4105 üzenetére
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal!
5200 körül mozgok az 570S-el és rendszeres, hogy szándékosan lebutít a program, hasonlóan amikor már nagyjából sejted hova teszi a 3 kártyából azt ami neked kell hát persze hogy nem oda kerül!
Így vagyok ezzel a BRR-el is!
Amint egy kicsit haladnál előre akkor nem nagyobb ponttal jön az ellen, hanem legalább 1-200 ponttal kevesebbel és jóval erősebb kocsival, ami Tuned!Teljesen felcsesz ez az egész
régen a Tournament ennél sokkal kulturáltabb volt!
-
joe007
tag
Ezt találtam itt (Reddit) fórumban a mostani FastLane Nissan 180SX-hez hátha vkinek még nincs meg!
Chapter 2 provides Engine kit, ECU kit;
Chapter 3 provides Gearbox kit, Wheel Kit, Nitro Kit, Turbo Kit;
Chapter 5 provides Engine kit, ecu kit, Gearbox kit;
Require to buy Turbo kit, Wheel Kit, Nitro Kit to complete 2nd set upgrade kits;Parts reward details:
Chapter 1
flywheel
thermosensor [RR: flywheel, thermosensor, cash]
thrust
flywheel [RR: input shaft, tyre, cash]
thermosensorChapter 2
thrust
tyre
valve [RR: input shaft, thrust, cash]
flywheel
input shaft
Engine Kit [RR: flywheel, valve, cash]
ECU KitChapter 3
Input shaft
valve [RR: thermosensor, valve, cash]
Gearbox Kit
backplate [RR: intake, clutch plate, cash]
Wheel Kit
clutch plate [RR: bug? didn't show any parts but shows it's RR]
Nitro Kit
tyre
Turbo KitChapter 4
intake
thermosensor [RR: backplate, nos bottle, cash]
thrust
valve
input shaft [RR: thrust, tyre, cash]
tyre
harness
flywheel [RR: disc brake, harness, cash]
nos bottle
tyre
disc brake [RR: backplate, nos bottle, cash]
thrust
tyre
backplateChapter 5
input shaft
valve
nos bottle [RR: disc brake, harness, cash]
harness
flywheel
tyre [RR: clutch plate, intake, cash]
thrust
thermosensor
clutch plate [RR: bug? didn't show any parts but shows its RR]
thermosensor
Engine kit
input shaft [RR:all uncommon parts]
disc brake
ECU kit
intake
Gearbox kit
10k cash -
joe007
tag
Sziasztok!
Jelzem, hogy a két karaktert figyelve az alábbiak jelentek meg!
Fiamnál lv.56 és FastLane Nissan 180SX Type X fog indulni kb. 10h múlva szvsz. holnap hajnali 01:00-tól, mivel neki nincs meg ez a kocsi!
Nálam lv.100 nincs FastLane csak a boríték jelez, hogy 9 napig!!!
lehet gyűjteni a 180SX-hez a BP-eket, mivel a kocsi már nálam meg van! Szerintem ez simán meg lesz, mert már csak 6 kell nekem!
u.i: Nálam még nem láttam olyat, hogy ne kapjam meg a reklám utáni idő csökkentést vagy 1gold jutalmat!
Drop! tudsz küldeni egy újabb program listát, amit angol fórumon szereztél vagy a link is jó nekem ha megosztod. Köszi. -
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #4091 üzenetére
Ha meg van a kocsi 5*-al és full felraktad a 6 elemre a sárga parts-okat, akkor írd már meg hogy mennyi a PR-je légyszi! Köszi!
A 6 elem költsége 6*245,970sp=1,475,820sp!!! (sp=scrap points)
A kocsi még nincs meg és van hátra 1h kapuzárásig 1 ticketem van a versenyre
! Hiányzik egy ECU Upgrade kit, hogy full lila legyek naná hogy rotáltam vagy 10x a Store-ban, ami 10.000creditembe került és csak 80goldért
volt képe adni, amiért nem vagyok hajlandó költeni!
Megvártam még egy váltást a Store-ban és persze hogy nem kaptam meg! Maradt 12,844cp a láda 12,500 ha meg is lenne már nem fogom tudni felrakni így hagyom a fenébe!
Hja és még annyit, hogy a 7* 30BP, a 8* meg már 60BP ezek hol élnek???
GG EA Majmok!
-
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #4089 üzenetére
Jó reggelt!
Ha megnézed a játékban a végén mutatja, hogy mit nyersz (Series Rewards)!
Pajzsos (Super car) kocsi 8*-ost kapsz+30gold, ha el tudod érni a 697PR-es limitet!
Mivel Olipapa már említette, hogy 8*-os így a kérdésedre a válasz igen lehet rá pakolni arany partokat sőt Black Edition-ig lehet vinni! -
joe007
tag
Szia !drop!
Csak jelzem Mar.28 van és semmilyen RR180sx feladatot nem látok!
A borítékon nem jelez semmilyen feladatot!A másik meg szerintem van egy hiba a mostani Hot Wheels Gazella GT D5E9-esnél, mert nem jelzi az újrajátszási lehetőséget, de ott lehetne CP-t farmolni, mert 3CP-s kártyát mutat a kép!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Aki még nem végzett a Hot Wheels Gazella GT-vel az utolsó nap nem kaptok Upgrade Kit-et sima verseny alatt csak a Fastlane Store-ban tudtok venni 12500cp-ért vagy 80gold-ért, tehát aki nem farmmol elég cp-t nem fogja tudni megvenni!!!
A limit az utolsó pályán D5E17 697PR!
A Day5-öt 679-el kezdtem el és még folyamatban a fejlesztése ahogy a videó-t láttam a kocsi lila elemekkel 6*-osan 788PR-re megy fel!
-
joe007
tag
válasz
bernixi #4052 üzenetére
Én örülök ha elérem a 4800-at az 570S-el (1007PR max Tune nélkül)!
Folyamatosan levernek a Dodge Viper-el, de ez hogy lehet amikor alapból is az 570S a legerősebb PR szerint?!Jól jött volna a VP 6,5m --> $6,5m-ra vagy legalább a felére való átkonvertálás rengeteg lové kellett hozzá és még a többit ne is említsem!
Most végeztem az F40-es Viva L'Italia Car Series-el! 922PR limit kell hozzá!!!
A Car Series-nél már csak 8 Csoport van hátra és az is kész, de attól még messze vagyok, mert fullos kocsik kellenek hozzá! .)
-
joe007
tag
válasz
bernixi #4033 üzenetére
Oksa köszi a választ! Csak érdekelt a dolog, mert amikor én már rég végezhettem volna az előző event-tel akkor láttam, hogy már csak 8h volt hátra a BP gyűjtésből! Persze erről sehol nem szóltak és bosszantott!
Szerintem most akkor lesz BP lehetőség amikor a 8án elindított és 7 napig lehetett legkésőbb elkezdeni a 7napos eventet, ezért 8+14=22 tehát szvsz 23-24 vagy hétvégén 25-26-án lesz a BP bonus lehetőség a Taxi-ra legalább is remélem!Amit észrevettem a két fiók között a fiam LV.49 míg nálam LV.100 max! Én kaptam 2 napja egy újrajátszási (Re-Playable) lehetőséget Chevrolet Corvette C7 (Z06) 48h sikerült is 1*al közelebb kerülnöm a maxhoz! De további 40BP kell még
A fiam garázsában ez a kocsi nem is látszik!
Akinek bármilyen BP megjelenik a borítéknál tudna nekem üzenni akár P.Ü. v. ide off topic-ként?
Köszi a segítséget.Ami ennél a játéknál azért bosszantó, hogy miért nem lehet a fekete piacon random akár több száz goldért is venni más RNG függvénnyel generált BP-ket, mert unalmas az állandóan áthúzott Dodge Viper GTS látni, amikor már jó rég 100-as szinten vagyok! Ill. a Chop Shop-ban se tudok semmit venni, mert minden kocsi BP max persze Parts-okat tudok még az a szerencse!
-
joe007
tag
Akik végig vitték a mostani Time Attax-os küldit annak megjelent a térképen a BP gyűjtési lehetőség?
-
joe007
tag
válasz
zsolthee #4021 üzenetére
Sajnos a játék elején én is így kezdtem és értetlenül álltam hozzá, hogy ha a játékos minden nap megcsinálja a feladatokat és teljesíti a szinteket, miért nem tudja végig vinni a játékot, hogy megnyerje a kocsit?!
Pl. ha egy RR3-ban megcsinálod a napi feladatokat akkor nem kell külön farmolni csak azért, hogy végig tudd vinni külön gold költése nélkül az adott eseményt!A válasz egyszerű --> Az EA lovét szeretne tőled, hogy ha nem tudtál eleget farmolni az általunk már többször leírt módszer szerint, akkor igen is Goldért vegyél lila vagy sárga fejlesztési csomagot és úgy menni fog!
Sajna én aranyat költöttem az elejében lásd Lambo Huri Academia elvesztése és nagyon bosszantott a dolog, de most már tudom a megoldást minden kocsi megnyerésére, ahogy azt már egy 'régebbi' hozzá szólásomban részletesen leírtam! -
joe007
tag
Ki hol tart az Attaxi-nál és mik a tapasztalatok?
-
joe007
tag
Lenne kérdésem a fórum társakhoz, hogy a Visual Point-ot ha felhasználom a ModShop-ban akkor meg marad minden vagy csak az ami épp a kocsira fel van pakolva?
Van értelme megvenni az összeset?
Mert akkor inkább oda elköltöm az összeset, mint hogy csak $600k-t kapjak! Javaslatokat kérnék, ha lehet minél előbb, mert ma már szeretném frissíteni a gémet!
Köszi a segítséget.
-
joe007
tag
Sziasztok!
Itt találjátok meg az új feladtok Hot Wheels Update angol leírását, aki esetleg mint én még nem kezdte el és nem frissítette le a programot! .)
01. Márc.09 - Special event for Hot Wheels® Time Attax
02. Márc.24 - Fastlane event for Hot Wheels® Gazella GT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest