- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
volt mar f2f merkozes itt?
-
afterburner_
őstag
nah en feladtam ezt a game-t nézek valami jó kis fps-t
vagy nyomom inkabb a porsche unleashed-et:-P nyammiii:-P
-
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #3555 üzenetére
szal akkor a szinproblemamra senki nem tudja a valaszt?
vagy valamit vissza kell venni a grafikaban vagy mi?
-
afterburner_
őstag
válasz
Lev Andropov #3550 üzenetére
Levi hát nekem egeszen mas szint hoz elő ez a 23/40-es customban, csont fekete
-
afterburner_
őstag
válasz
Mr_Vercetti #3536 üzenetére
igen ez így van, eleht ezert nincs a jatekban replay.....vagy van?
-
afterburner_
őstag
válasz
Lev Andropov #3526 üzenetére
thx Levi
megnezem
[link]
nah ezt nezzetek repülök, megy a kicsike mi?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
madsnail #3525 üzenetére
nekem valamikor van egér de valmaikor nincs....sajna konzol fogyatékosság, kar hogy az utóbbi időben ennyire leegyszerűsítették a menüt és konzolokra alapozzák. tuningnal is latszik...míg a porsche unleashedben egyenkent vetted meg az alkatrészeket sztem sokkal nagyobb feelingje volt!
-
afterburner_
őstag
válasz
Lev Andropov #3512 üzenetére
levi egy 2000+ fölötti vidcsit nyomjal mar kivancsi vagyok, hogy mentek ti annyival azoknal a pontoknal, jah meg hogyan lesz iylen krómozott a car?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
FireShadow #3492 üzenetére
köszike megvan
-
afterburner_
őstag
válasz
FireShadow #3488 üzenetére
olvastam itt valamelyik hozzaszólásban jópárszázzal ezelőtt hogy van valami oylan beallitas amire ramegyek és akkor maxra rakja a kocsi tuningjat vagy mi, ezt vagod hol talalom?
megköszönnem
-
afterburner_
őstag
kivegeztem razort, huh végre vége
végén kicsit fostam a zsaruktól, nem vagtam merre kell menni de aztan utana mar jött az ugrató
-
afterburner_
őstag
én most vagyok pont razor előtt még a rendőrős küldeteseket kell befejeznem, de azon gondlkodom varjak e mert most allok egy helyen kb 3 perce és a helikopter felettem köröz de sehol egy zsaru
s az idő meg ketyeg persze , oylankor nő a pontom?
-
afterburner_
őstag
válasz
Lev Andropov #3373 üzenetére
3. versenyzőt most alaztam le, a 2 circuit palyan mindkettőn beakadt a falba az uccsó körben, szerencsém volt. 911 S-el nyomom ha jól tom
amugy hogyna lehet ellentől kocsit nyenri?! -
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
ahogy neztem 5-ös körözés nem is oylan gazos, feher porschekat lazan lelehet verni
én nekem msot jön majd a 3. ellen utana meg mar remelem mar nincs sok hatra remelem holnap befejezem. -
afterburner_
őstag
-
-
afterburner_
őstag
gyerekek nekem elobb a helikopter rakott szögesdrotot...durva
ott volt elszallva mellette
-
afterburner_
őstag
zsír a spoiler mi?vaha
-
afterburner_
őstag
[link]
én verdam, épp üldöznek -
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
arcok , a játék hány %nal fejezodik be? mert én a felenel jarok és még elvileg olyan 40% körül ha jól emlekszem, ugy fejeződik be mint az underground szal nem teljesen 100-nal ha nem csinalok mellek küldeteseket?
-
afterburner_
őstag
válasz
FireShadow #3105 üzenetére
kuksolom
cool bar lehetne valami hosszabb is mondjuk a teljes üldözés
tolok be egy fel xanaxot aztan folytatom, basszus nekem meg előbb mikor jatszottam lekapcsolt a gép...de nemhiszem hogy aramszunet, codegen tap van benne szal szerintem cserelem
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #3103 üzenetére
van parszaz xanaxom
küldjek?
sztem én is majd bedobok egyet:-Pmert nekem a 9. versenyzőtől lettek ki az idegeim....grr...
[Szerkesztve] -
-
afterburner_
őstag
válasz
Killberk #3086 üzenetére
driver 1ben a sérülés gyorsasága katasztrófális sztem, tolom a jarganyt és döglik a kocsi
ebben tényleg van eleg sok bosszantó hiba, számomra az ellenek ai-je ami baromira idegesitő, hogy pálya elején gyorsabb vagyok egyenes szakaszon végefelé meg már alig bírom behozni....meg ha nem figyelek siman lenyom, félre keleltt dobnom a kormanyt hogy leverjem és csak a 9. ellen volt
mustangom van msot, tudtok ajanlani valami jó kocsit? -
afterburner_
őstag
gyerekek szamomra a drag nagy csalódás egyszerűen lehetetlen kormannyal sávot váltani
billentyűzettel megy de hát ugy meg nem az igazi, meg kormannyal se....ezen javithattak volna meg a kormánytámogatáson is...szánalmas... -
afterburner_
őstag
ha elkapnak a zsaruk akkor alt tab aztan bezarom , s inditom ujra nem kell legalabb fizetni stb
-
afterburner_
őstag
nalam 1200*1024ben kifekszik a 6600 gt, de 1024ben + alacsony elsimitasnal megyeget, minden mas fullra rakva mellette persze
gyerekek mi van akkor ha nincs stex vagy elfogy a bilincs?utana viszik az autot vagy game over? mikor lefülelnek a zsaruk .
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
mondjuk mindegyik jateknal iylen, szal nem reagál egyből a kormány ahogy észrevettem pedig 0%-on van a dead zone.
ettől függetlenül persze jó meg mukszik minden, 100%-os érzékenység mellett
amugy az olyan nalam billentyűzettel is ha gazt felengedem akkor megall....lehet olyankor berakja P-be az automata
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
kormany beallitasi lehetőségei eleg trék
én is keresgéltem, így hát maradta winben a finomhangolás szerencsére momo-éknal lehet ott, csak szar ki be lépkedni...
sajna nekem még mindig nem az igazi a jatek, valahogy az nfs3 rendőrjelenetei jobban megfognak a mai napig, a pályák meg szinten csodalatosakkicsit mar sok volt a nagyvárosi autokazas
underground 1,2-re értem és most ez....
nektek bejön?
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
sajna azt azert észrevettem a játékban hogy az ellenfelektől nemigazan lehet elhúzni, de ha megelőznek ugyan oylan könnyű őket megelőzni olyankor a féket tapossák mintha meg akarnának várni
én is momoval nyomom manual valtoval, első osztalyú, csak ajanlani tudom a kicsikét
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
srácok, ha elkapnak a zsaruk vagy pénzbirsag vagy az a masik izére lehet nyomni, bilincs?
ha az elfogy akkor bekaszliznak? és game over?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest