- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #4142 üzenetére
bocs, nem szoltam egy szot sem.. most latom, hogy van 5-os uldozottsegi szint is
ha masert nem is, de ezert megeri legyozni az elottem levoket.. negem nem erdekel hogy hanyadik vagyok, csak en legyek a most wanted -
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #3555 üzenetére
szal akkor a szinproblemamra senki nem tudja a valaszt?
vagy valamit vissza kell venni a grafikaban vagy mi?
-
Kiskokó
veterán
válasz
afterburner_ #3563 üzenetére
tényleg igértek bele valami dodge camron vagy mit.. az hol van mert eddig én még nemláttam.. ? az M3at megkapod Stock autó ként is ?? vagy cska az van amit az elején kapsz.. . te már kijátszottad ? nemakarod elküleni a mentésed... nem azrt mert hülye vagyok kijátszani .. hanem mert megakarom nézni hogy milyen bonus kocsik vannak meg stb.. meg ha majd csak ugy szorakozni akrok a városban akkor tuti BMW vel mennék nekem az meg még nicns meg.. msn-ed van ??
-
Kiskokó
veterán
válasz
afterburner_ #3556 üzenetére
mondjuk ebben igazad van... de csak 4 kell nem ?? 3 trafipax.. és ha szerencsém van akor olyan hog egy idő alatt lekel rázni a zsarukat.. az meg könnyű ugy.. de ha mondjuk a forditiotja van az má nemjó.. nemtudom nemjutottam el még odaáig... mily meglepő...
-
madsnail
csendes tag
válasz
afterburner_ #3540 üzenetére
-
Scream007
őstag
válasz
afterburner_ #3533 üzenetére
ellhiszük hogy értesz a photoshophoz de ez nem az a hely ahol.........
-
Scream007
őstag
válasz
afterburner_ #3518 üzenetére
cheat nélkül te ezen a szakaszon az életbe nem mész 406tal
amugy>>>[link] a hollisos speedtrep.
nem tom ti hogy mentek az első ponton 360nal de az cheat nélkül szerintem nem lehetséges. -
Lev Andropov
senior tag
válasz
afterburner_ #3520 üzenetére
ilyen a 23/40-es!
#3515 - Manitou - Szvsz hát ez a legjobb kocsi!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
afterburner_ #3520 üzenetére
Oksa csinálok 1 videt erről!
A kocsim színe: customba 23/40 -
Lev Andropov
senior tag
válasz
afterburner_ #3498 üzenetére
Na azért visszakerestem Neked én is!
[link]
-
FireShadow
senior tag
válasz
afterburner_ #3489 üzenetére
az csak nem-career módba, simán fömenüben my cars, kocsit valasztasz, customize cars, performance és ottvan hogy 2est lenyomva felrakja a max megvehetö tuningokat.
a junkman az nemtom mi sztem tuning daraboknak a márkája netán? -
nfsu17
veterán
válasz
afterburner_ #3342 üzenetére
20-ből 1-szer tudtam teljesíteni a rendőröset ma!
Mindjárt lenne 80%.
De most is elkaptak a rohadt SUV-ok. -
Scream007
őstag
válasz
afterburner_ #3307 üzenetére
u don't need for speed.
-
netkoo
senior tag
válasz
afterburner_ #3264 üzenetére
szia
Van má photosopom
Aza hogy kell? -
bzoley
veterán
válasz
afterburner_ #3280 üzenetére
Nekem nincs problémám a kormánnyal. Mindíg egy gondolattal hamarabb fordulok, mint ahogy a kanyar jön
Igaz én még csak a 7.5 millás kérdésnél tartok -
Manitou
veterán
válasz
afterburner_ #3271 üzenetére
Nagyon büntet.
-
Killberk
aktív tag
válasz
afterburner_ #3267 üzenetére
Unique body kit
-
Manitou
veterán
válasz
afterburner_ #3267 üzenetére
Te milyen kártyával tolod? Nagyon fotórealisztikus a képed.
-
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #3103 üzenetére
van parszaz xanaxom
küldjek?
sztem én is majd bedobok egyet:-Pmert nekem a 9. versenyzőtől lettek ki az idegeim....grr...
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
válasz
afterburner_ #3097 üzenetére
Kapcsold ki Motion Blurt! Én kikapcsoltam, mert nálam nem annyira sebességérzetet növelte, hanem sokal inkább azt, hogy kifolyik a szemem. 17'' monitorra szvsz nem való ez az effekt.
Driver témában még annyit, hogy sokkal jobban tetszett amikor össze-vissza faroltam a kanyarokba csikorogtak a gumik, tiszta feeling volt. MW-be se rossz végülis amikor autópályán száguldozok, mögöttem rendőrautók szirénáznak, de sajnos más nincs benn, mert 3-4es szinten már nem lehet úgy menni városban, mint Driverben, mert kanyarodnék, de egyből belémjön SUV, nyom neki a falnak, és ha szerencsém van nitróval ki tudok jönni, de néha még azt se, mikor kocsi elejét nyomja. -
kuato
tag
válasz
afterburner_ #3092 üzenetére
ööö, nekem most keményebb a punto a unique cuccok miatt, mint a lancer és a cayman, mert azok is max-on vannak. rx8-ra esküszik itt mindenki, persze a 2 lambo lehet, hogy jobb
-
Killberk
aktív tag
válasz
afterburner_ #3089 üzenetére
Jah, játékélmény szempontjából gyorsan pusztult az autó, de valóságba fele annyit se bírna szerintem.
Most Wantedba valahogy máskép kellett volna megoldani ezt a letartóztás dolgot, mert így ritka idegesítő dolgok vannak. Szemből belémrongyol egy rendőrautó, akkor többnyire game over, mert beszorulok mögöttem jövök, meg szemből érkező közé. Átmegyek blokádon, de kénytelen vagyok ütközni is mert nincs annyi hely, akkor nagy esélyel felborulok, mire visszaesne autó az aljára már vége. Ennél már csak az jobb, mikor rendőrautó tetején kötök ki, akkor aztán nyomhatok bármit. Azt is szokta gép, hogy 250-es tempónál elém jön, befékez, és ennyi, egy métert nem lehet rajt tolni, hiába nyomom gázt meg nitrót.
Ha itt is rövidebb missionök lennének, nem lenne olyan gáz, de így, hogy embernek fél órás menekülései mennek emiatt gallyra.
1-2-es szinten meg nekem kell kergetni rendőrt, hogy nehogy vége szakadjon üldözésnek. -
kuato
tag
válasz
afterburner_ #3089 üzenetére
PUNTO esetleg?
-
Scream007
őstag
válasz
afterburner_ #3011 üzenetére
csatlakozom.
végre nagy nehezn sikerül az 1 milliós/ x5-ös(LOLLLL) klubba belépnem
[link]
amugy ez a rendőrös dolog picit elszállt szerintem 30 autó meg szögesp***a, kizárt dolog hogy saját tudásból!!!!! meg tudsz lógni csak és kizárólag szerintem a szerencsén és a gém jóindulatán mulik.
ha a rendőrök nem ütköznek már a gto-t se lehet lerázni szabályosan főleg nem 20at hiába mész 340nel ha ők is 320 szal jönnek mögötted nem lesz meg aza különbség.360+ba meg csak nagyon ritkán tudsz menni bizonyos részeken csak.
ez a rendőrösdin valamit javíthatnának+ a drag-on is.oda vissza kell rángatnia bill.lel a kocsit hogy netán 1x véletlenül ne jöjjön beléd valami csiga oldalról.
amugy ez az rendőrautó 300zal téma kicsit erős.
meg a gallardo se emgy valóságba 380nal bármit csinálsz vele, ugyanez igaz a carrera gt-re , mustangra, rx7-8, corvette viper, gyakorlatilag egyik sem tud valóságba 380nal menni. 2 autó tud ilyeta világon az mclaren slr illetve a bugatti veyron.(ugye ezt is ígérték bele de hol van)
amugy 72%
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Detonator
aktív tag
válasz
afterburner_ #2586 üzenetére
Mi ez a technika pontosan?
-Engem is érdekelne, mert teljesen lekopasztottak a zsaruk!
-
9113
csendes tag
válasz
afterburner_ #2559 üzenetére
azt nem de az miben más mind a többi?
-
9113
csendes tag
válasz
afterburner_ #2557 üzenetére
mindennel próbáltuk
, még alkohollal is
-
bzoley
veterán
válasz
afterburner_ #2550 üzenetére
Én most a Logitech Profiler-t piszkálgatom, hátha felül tudom bírálni a beállításokat. Ott van deadzone, meg sensitivy, hátha...
Mycso:
Ha nem az autorun-t indítod, hanem egyből setup.exe-t a cd-ről?(igaz nem tudom, hogy csináltad)
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest