Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee123
tag
Sziasztok!
Lehet evvel a játékkal tört szerveren játszani,ha igen lécci mondjátok meg hogy milyen patchet szedjek le hozzá!
Elöre is kössz! -
Bzzz
senior tag
Sziasztok A CArbon demóját föltettem, és néha gondol egyet a játék és kilép, vmi elnézést kérünka kellemetlenség szöveggel, tudja valaki hogy ez mitől lehet??
-
-
eva16
csendes tag
Sziasztok! Ha valaki még jár erre, segítsen.
Letöltöttem egy 100% savegame-t a LeShop nevűt, bemásoltam ahova kell (szerintem) és azt írja ki, hogy a betöltés sikertelen. Tehát a karrierben felhozza a nevet, de nem tölti be.
PC-s játékom van, amelyik eredetileg magyar felirtatos. Mi lehet a baj?
Amúgy erre a sima játékra szerintetek le lehet tölten Audi Le Mans autót?
Köszi Éva

-
perempe
veterán
[link]
Erre gondoltam. -
perempe
veterán
Érdeklődöm a pc-s Test Drive sorozatról. Melyik hasonló a C64-es elődhöz, a "The Duel"-hez? Hasonló-e a pc-s változatban a zene? Csoda, de még emlékszem rá.
-
hdcsaba87
aktív tag
Hello, letöltöttem a carbon demot és amikor bejön az ea logo kilép és hibát ir ki. Vista oprendszer van fenn a gépemen.
-
horvathkrisz
addikt
most, hogy lement az ára 4000Ft-ra, és netán megvette valaki, leírhatná a tapasztalatait az online versenyekről. Köszi!

-
HDR renderin
senior tag
ez a gyerek a Fast and Furious összes kocsiját megcsinálta az NFS Carbonban!
[link] -
HDR renderin
senior tag
nem tudja senki mi van Skipp barátünkkal?
-
e5upv4
csendes tag
nem ugynaaz a kategória:

http://braindowntown.myminicity.com/
-
e5upv4
csendes tag
na igen:
http://braindowntown.myminicity.com/sec
-
Amur
addikt
a lotus kezdett lassú lenni,ezért lecseréltem a csak extra autóként a megfelelő kihivás teljesítése után megvehető jaguár xk valamennyire.nagyon jól irányitható,és piszok gyors hatalmas hajó! méhsejt festéssel nyomom!

-
Amur
addikt
válasz
Pukkancs
üzenetére
pro street utáni csalódásomban most raktam újra,annakidején egy mclaren mercedessel vertem meg a főgorét.most a farolgatásokra vettem egy cryslert,és tunning nélkül,a legnagyobb felnikkel csúszkálok,gyors kocsinak pedig egy lotus van,az nagyon megy.
Nem egy most wanted,de jobban leköt mint a pro street..ez van..
-
stangli
senior tag
Carbon kivégezve
nem vert földhöz... a Most Wanted sokkal jobb volt
-
stangli
senior tag
jah és el sem mondtam, már a csak a Big Boss-al való harc maradt hátra
össz vsissz 3pálya és én vagyok Carbon city királya 
-
baguvixww
csendes tag
sziasztok!ma megvettem ezt a gémt! és nem naon tom h mit mivel kell! egy magyarosítás kéne!
ja és a lakáskulcsom eladó 20 milka

(nem csoki) -
stangli
senior tag
válasz
Pukkancs
üzenetére
sima ügy, a testre szabás menüpont alatt lehet megtalálni... ha nincs elég pénzed akkor aszhatod a tuningot mert nem tudsz új cuccot vásárolni... na meg versenyeket is kellene nyerni... nekem bő 75%ig simán ment... amint írtam elég lagymatag az egész játék... de ha eljutsz 75%ig akkor izzadni is fogsz egy picit...

-
Pukkancs
aktív tag
Ez egy híhetetlenül ostoba és figyelmetlen kérdés lessz, de megmondaná valaki, hogy hogyan kell a verdát tuningolni? Már egy csomó opciót megpróbáltam, meg yuotube is megnéztempár videót, hátha sikerül ellesnem,hogy hogyan kell, de eddig még sehol sem láttam. Tehát: hogy kell tuningolni?
-
stangli
senior tag
Kemény egy év után elkezdtem játszani a NFS Carbonnal és arra kellet rájönnöm, hogy vízet sem vihet a Most Wanted után

nekem jön a csapattársam, akadályoz a gyorsabb haladásban, befékez, majdnem ugyanazok a pályák vannak az egész verseny alatt, jah és ami a legfontosabb még nem izzasztottak meg rendesen és mindjárt a végén vagyok... a rendőrök is olyan kis lájtos üldözést produkálnak a Most Wantedhez képest... siralmas...

-
Rain Blade
tag
Kis nosztalgiázás képpen elkezdtem újra a gémet
és a véleményem még mindig nem változott róla. IMBA!!!

-
néha
aktív tag
Halljátok kinek sikerült teljes 100 % ra kipörgetni a carbont me nekem csak 97 % sikerült

-
OroszL
csendes tag
Mindenekelőtt bocsánat mindenkitől, hogy nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat!
Lehet, hogy az én problémámat már megválaszoltátok.
Hogyan lehet kikapcsolni a városrészek határán megjelenő feliratot? (Amelyiken az adott városrész tulajdonosát, és hírhedtségét közli.)
Iszonyatosan idegesít, mert a kép közepére teszi, a forgalom másodpercekig csak saccolható, ami vakvezetést jelent.
Nagyon köszönöm a segítségeteket. -
AMD Power
titán
ATi X1250 IGP 1024/768 Medium grafikán 15.6FPS átlagban. Ez szerintem nem is rossz. Főleg ha azt nézzük ,hogy a TD Unlimitedben ez az eredmény csak 5-6FPS volt.
-
seelwya
csendes tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Leszedtem,műxik,nagyon szépen köszönöm a segítséged!

-
addikt
válasz
seelwya
üzenetére
AMD DC Optimizert rakd fel, valszeg megoldja a problémát.
-
seelwya
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a játék futtatás közben változó sebességgel megy a játék, egyszer felgyorsul, olyan környezetben, ahol kevesebb grafikai elem van/látszik, pl kanyarokban, de olyan mértékben, hogy teljesen irányíthatatlanná válik. Olvastam már máshol is, hogy volt valakinek ilyen gondja, de megoldást senki nem talált rá...újratelepített xp, vga driver...ecetera. Gépen zökkenőmentesen futnia kellene: X2 4800+, 2GB memória, 8600GTS
Valakinek valami használható ötlete?
Előre is thx! -
LordDarkness
aktív tag
Valaki?
-
Dj Sügi
őstag
válasz
LordDarkness
üzenetére
Nah már itt is!?

-
LordDarkness
aktív tag
Valaki megtudná mondani,hogy lehet othon játszani egymás ellen két gépen? Lehet-e egyáltalán?
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Későn kezdted...

-
fpeter07
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sztem jó volt
-
Kareszovics
addikt
Üdv Mindenkinek!
Semmikép se szeretném én szarni a spanyolviaszt, de nagynehezn végigvittem ezt a szrencsétlen játékot

Iga volt egy-két olyan pillanat hogy majdnem átmentem szomszéd Sanyi bá'hoz a flexért...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HDR renderin
senior tag
Az én rekordom:4.313.580 pont
Majd dobok képeket!Tényleg,valaki driftelt már rendőrautóval?
Én 3.300.000 csináltam!
Erről is van képem.
Meg majd berakom ilyen + képnek a Halálos Iramban lévő tuningverdákat!
Megcsináltam a 2F2F-ból a Skyline-t meg a Lancer-t!
Tokyo-ból meg azt a narancssárga kocsit!Jah,Skipp-nek üzenem hogy,csak igy tovább a driftelést!!!!
Na Császtok!

-
<cafat>
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ok
amúgy a driftem mien? -
<cafat>
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ok kössz, majd próbálkozom
, remélem sikerrel... 
-
-
<cafat>
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen
saját vinyón is próbáltam (win reinstall után) de sikertelen...
EA mappán belül pontosabban mit írjak felül?
mer elég sokminden van ott, és nem akarok 5gb-nyi anyagot backupolni 
-
<cafat>
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szal a dokumentumok mappából ki tudom másolni az nfs carbon mappában levő profil fájlt backupra, ami elvileg a mentés, és a most wantednél így is működik, na de a carbonnál nem, mert ha bemásolom ide a profilom mondjuk vmeik havernál, akkor azt írja ki hogy a betöltés sikertelen
ez mért van? esetleg mást is backupolni kell onnan ahova a játék van telepítve? -
-
<cafat>
senior tag
hali
nem tudná megmondani nekem vki h hol vannak a profil mentések?
mer ha a dokumentumokból csak úgy kimásolom a "mentésem" és mondjuk elszáll a win, majd újrarakom és beillesztem, nem tudja betölteni
ezt h lehet megoldani?
van másol is vmi fájl amit el kéne menteni? -
fpeter07
veterán
Melyik a legfresebb xp patch?
-
SEMTEX
senior tag
válasz
üzenetére
Most szedtem le az 1.4-es Vista patchet, most telepítek. Remélem menni fog.
Xp alatt nagyon sokat toltam, de most elkapott ismét
Amíg nem jön a PS addig jó lesz... (ha már az utóbbi időben nem jelent meg számomra normális autós gamma) 
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet, csak itt eredeti minden....Telepít, elindít, villanás, és kész...újból asztal
Vista64 alatt.. Valakinek ötlet? 
-
feka007
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Igen, vedd meg.

-
szacsee
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát Te aztán nem pi..ázol warez ügyben.
GCW-n nézted? Esetleg valami relízben?
Na de ez nem ide tartozik, úgyhogy nem is szóltam.
Gondolom nem warez, csak a DVD-t nem akarod, hogy karcos legyen.
-
Alvin_ti4200
félisten
lenne egy olyan problémám, hogy feltettem Vista alá a Carbont, rá az 1.4-es patch-et (arra a crack-et, amit XY honlapon találtam
) és azt csinálja a játék, hogy amikor elindítom villan a képernyő, hirtelen bejön az asztal, aztán megint fekete kép, megint villan, megint asztal és ezt párszor eljátsza, aztán kilép azzal az üzenettel, hogy a program működése leállt. Két töréssel is kipróbáltam (mindkettő 1.4-hez való), és mind a kettőnél ugyanezt csinálja, driver a Bioshock fixes Catalyst 7.8, valakinek valami ötlet azon kívül, hogy vegyem meg az eredetit?
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Szeretnék online játszani a Carbonnal illetve a Mw-vel, de nem vettem meg a játékot. Tudtaok megoldást?
Szép napot
-
antee_g
tag
Sziasztok!
Miért van az , hogy egy bizonyos idő után begyorsul a kép a játékban és irányíthatatlaná válik? Win és game reinstall, driver csere megvolt, de a probléma továbbra is fenn áll.
Válaszokat elöre is köszönöm.
Üdv. -
Zebra
csendes tag
Ma kezdtem bele a játékba, megkaptam az első üzenetet Neville-től, azt hittem megvakulok! Ekkora marhanagy T-Mobile logót még a TV-ben se raktak ki! Minek kell ide is ilyen pofátlanul a reklám? (A módja zavar, nem az, hogy van benne.)
A driftelést már az előző részekben is utáltam, valószínűleg hamarosan átadja a helyét, a Doom 3-nak. -
Celebro
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani hogy hogy kell az 1.3 as patch-et felrakni?
Amikor elindítom csinál valami regini-t.. Deh nem tudom mit kell vele csinálni
!!
Aki tudja, lécci írja le!! Előre is köszönöm!!
-
LOTR
addikt
hi
most volt időm feltenni a játékot, de sajna geforce 2 kevés neki
gef3-mal próbálta valaki, vagy ugyan az az eredmény, mint gef2-vel?
köszi
üdv -
-
q2w3
senior tag
Hy!
Az a problámám, hogy először elindítottam a játékot minden ment rendesen utána másodszori indításnál a profil betötésnél NFSC.exe-ben hiba történt ezért leállt. És állandóan ezt írja ki. angol Collector Edition van meg+ 1.3-as patch. 1.4-et föltehetem xp mellé? Mert az Vistához jött ki nem? -
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
Végül jól döntöttem asszem

-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
főleg akkor állt volna meg ha x1900-at veszel

-
gergo84
aktív tag
állítottam a Catalyst-ban 6x antialiasong-ot... mintha jobb lenne valamivel.
no de, skacok! 12.000 forint 2 napos játékélményért !?
(csak azért 2 nap, mert 2 délután játszottam vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem véletlen a nickem!
akkor ez idáig off-oltál? eeejnye bejnye 
mert abban a játékban nem tudom, hogy hogyan lehet tuningolni, de már van egy tippem

)