Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gleatcher

aktív tag

Nekem is megvan... Sztem nagyon király, sok okosság van benne, ami valószerűbbé teszi a játékot, de most nem ez a lényeg. Az ollsztár víkend nagyon jó tud lenni, ha ért hozzá a felhasználó...
    A zsákolóverseny megy billentyűvel is, csak jól kell konfigurálni, Én speckó 4 éve használom a régi fifa-s gombokat az nba-ben is és így a zsákolás a space lett, a trükkök meg az ASD.
    Zsákolás gyakorlat kezdőknek (Slam Dunk Training Beginner)
    A szürkés sáv mögül sprinteljünk rá, a sáv környékén nyomjuk meg a zsákolás geombját, csak egy kicsit, majd gyorsan valamelyik trükk/trick gombot (nálam ASD valamelyik), tersuk lenyomva, amíg lassú a kamera, amikor elég közel vagyunk, vagy már láácik, h vége, akkor nyomjuk meg megint a zsákolást, Egy kis gyakorlással menni fog.
    Az álli-oppp sem lehetetlen, csak nehéz. Sokat segít a fizika, tehát ha balról dobod föl a palánkra a gyűrű fölött pattan, akkor a jobb oldalon esik le, tehát arra érdemes futni. Slam dunknál még nem tudom, ott nem próbáltam sokáig, de a sima tréningnél már 80%-osan bemegy.Öcsém is nagy nba fan, neki már sikerült az az alley, amikor a oldalsó kivetítőről húzta be... Visszajáccotta, még most is keresem az állam..
    Ja, neki logitech rumblepadja van....

Új hozzászólás Aktív témák