Új hozzászólás Aktív témák

• Kapanyél

őstag

Üdv!

Pár hónapja vettem egy Huawei 5G CPE Pro2 routert, amibe egy Infinity RED World tarifájú SIM-et toltam a korlátlan net miatt.
    Eleinte 5G-n csak 29 Mbps volt a sebesség, de az legalább használhatóan stabilan. Pár hete kicsit jobban elengedték a sávszélességet, mert 69-92 Mbps körüliket tudok mérni. Az upload is 40-60 Mbps, az korábban is ennyi volt.

Viszont átkúrnak, mert amint YouTube-ot akarok nézni vagy Netflixet, nem emelkedik 2 Mbps fölé. Ha közben rámérek, adja a 70+ Mbps-t, AppStoreból vagy Google Play Áruházból is viszonylag gyorsan letölt alkalmazásokat.
    Sem a TV-ken, sem telefonon, sem tableten nem tudok 360-480p-nél magasabb minőségben megnézni semmit, kb. használhatatlan!
    Végigpróbáltam az összes sebességmérő portált, még egy YouTubeos hátterű is volt, de minddel jó értékeket hozott.

Szétcsesz az ideg, hogy havi 17eFt-ért szivatnak és ha lenondom, az minimum 50eFt-ba kerül...

A céges Vodás netemről meg hasít 4G-n minden, szóval még térerő probléma sem nagyon lehet vagy hálózati hiba. Igaz, a másik 5G, de térerőt 85%-osnak mutatja a modem és eddig szépen működött is.

Kihez lehet fordulni érdemi segítség miatt?

Tapasztalt más is hasonlókat?

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák