Új hozzászólás Aktív témák

• DevKiller

senior tag

Mai vodkás sztorim, ami után tényleg elégedett ügyfél lettem(vagy nem?).

Édesapám megkapta az ejnyebejnyés levelet a Vodafone-tól, hogy vagy lép a csomagból vagy átpakolják egy másikba. Oké, neki nem mondhatom, hogy tessék itt a DIGI használd, mert még nincs lefedettség a településen. No problem, felbuzdulva elindulunk, hogy akkor tarifaváltás, és ha tudnak valami jó ajánlatot mondani akkor telefont is hozunk.

Régi tarifacsomag 3500 ft:
    -Korlátlan flottán belül
    1250 ft lebeszélhető belföldön(12 ft/perc hálózaton belül és kívül)
    -60 SMS belföldön
    -5 GB adatforgalom

És jön a bomba ajánlat(először még csak tarifa) 2000 ft havonta
    -Korlátlan vodafone perc
    -1 gb adatforgalom

Már is tetszik esküszöm. :U
    Jó, nyílván nem bejövős, nézzünk másikat.

Nagy keresgélés után:
    3500 ft(+e-pack nem teljesítés díja 500 tehát 4000)
    -Korlátlan voda
    -100 perc belföldön
    -5 giga adatforgalom(facebook stb nem von az adatkeretből)
    Jó, mivel nincs mit tenni, ezért legyen ez, ez már legalább nincs olyan messze az elözőtöl.

Okés, nézzünk készüléket akkor hozzá édesapámnak.

És na itt jön a tényleg bomba, amitől köpni-nyelni nem tudtam ott helyben
    xiaomi redmi note 8t 60700 ft.(Mi néztük ki a készüléket, mert huawei és xiaomit akartunk de appgalleryt nem szerettünk volna, úgyhogy csak is xiaomi)
    Természetesen elhangzik tőlem a kérdés: Nem kaphatnánk belőle kedvezményt?
    -Kaptak, alapból 90 ezer forint.
    Na most. Mikor kijött annyi volt. Jelenleg 57 ezer forint ha online megrendelem valami webshopból. Hozzá sem kell már tegyem a következőket:
    Ha webshopból rendeljük nincs 2 év hűség
    Hálózati zár sincs(bár ezen lehet, hogy alapból sincs) úgyhogy úgy léceltünk kifele az 1 év hűséggel mint a pinty, azt sajnos muszáj volt bevállalni. Ja tényleg milyen rosszindulatú vagyok, kaptunk 20 perc belföldi percet mert nem vettünk készüléket ezt még nem is írtam.

Összegezve: Aki hűséget akarna újítani vagy készüléket akar venni, úgy menjen be, hogy ő elégedetlen és elmegy a szolgáltatótól, mert ha nem akkor úgy fog járni mint mi. Szerettem volna én elintézni online, de ott meg a hívja fel az üfszot üzit kaptam. Egy aljas csapda amibe bele estünk. Lépni kellett mert muszáj volt, és ők ezt aljasan ki használták...

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

Új hozzászólás Aktív témák