- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz AtaWrc #56097 üzenetére
Nekem aktiválva lett most az előfizetős sim kártya és már hívtak és rendesen ki is csörgött meg én is csörgettem már. Annyi,hogy anno ugye áthoztam a 20 as számomat a vodához,most még mindig ugyan az van csak vodafone tuti megszünésével átkerült erre a sim-re a számom. Már csak az app aminek majd működnie kell,hogy majd tudjam figyelni a folyamatokat.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Boxi88
őstag
A vodafone-nál megoldható az, hogy egy előfizetéses és egy feltöltőkártyás szám, ugyan arra az ügyfélszámra kerüljön? Egyszerűbb lenne az élet, ha nem kellene ki-be lépkedni az ügyintézésekhez és a többihez. Természetesen úgy, hogy egyik maradna előfizetéses a másik pedig maradna feltöltőkártyás.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
MadMancs
veterán
válasz zeon.hu #56110 üzenetére
Előfizetés csak akkor lesz auto 1 ügyfélszámon ha egyszerre veszed és mindkettő postpaid. Különben nem. Viszont kérni kérheted hogy vonják őket össze.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zamo1975
újonc
sziasztok
a vodánál okosórára elérhető az esim?
érthetőbben, veszek egy esim-es órát azt tudom használni vmi előfizetéssel vodásként? -
Hegyirabló
veterán
-
snooze
veterán
-
Hegyirabló
veterán
-
Caldera
aktív tag
válasz Hegyirabló #56117 üzenetére
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
simpley
őstag
Üdv,
meddig lehet aktiválni ezt a díjmentes adatot?signed by simpley.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Caldera #56120 üzenetére
Miért engem kérdezel, miért nem kérdezed a Vodafone-t? Én azért bízom benne, hogy a levelezési csoportjuk nem ír hülyeségeket, főként, hogy az egyik Vodafone cégvezető ismerősömet kerestem meg a kérdéssel. A válaszukban ott van a kulcsszó, hogy teljes számlázási ciklus. Én hiszek nekik.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Caldera
aktív tag
válasz Hegyirabló #56122 üzenetére
Különösebben nem érdekel, hogy hívogassam a Vodát, csak jeleztem, hogy ellentmondóak az infók.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Caldera #56123 üzenetére
Nem érdekel? Akkor miért szóltál hozzá? Ráadásul ilyen stílusban!?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
simpley
őstag
válasz Hegyirabló #56124 üzenetére
Hello!!!
Miért tépkeditek egymást? Caldera-nak igaza van, tényleg nagyon ellentmondóak az infók, ki ezt ki azt írja,... Így nem lehet elmenni rajta, hogy hogy is van hát ezért is kérdeztem hogy meddig lehet aktiválni mert nekem majd csak 3.-án lesz számlazárásom és így ha a
Caldera szerint nézzük, akkor az nekem -3 hetet jelentene ha most aktiválnám. Ha pedig elhiszem neked, hogy 3 teljes számlázási ciklusra van biztosítva és véletlen mégse?!
Hegyirabló nem értem min húztad fel magad, pedig semmi olyat nem írt...signed by simpley.
-
Hegyirabló
veterán
válasz simpley #56125 üzenetére
Leülhetsz fiam, szövegértés 1-es. <-- Ezt írta.
Nem húztam fel magam, de engem ne "fiam"-ozzon. Nem vagyok a fia. Azt a stílust várom el embertársaimtól, amit ők is elvárhatnak tőlem. Egyetértünk ebben?
-
simpley
őstag
válasz Hegyirabló #56126 üzenetére
Egyetértünk. Én is hányszor mondtam az előző főnökömnek, hogy ne úgy beszéljen velem mint akit a seggéből rángatott ki de meg is lett az eredménye.. Elvesztette az egyik legjobb munkavállalóját... (engem)
signed by simpley.
-
Caldera
aktív tag
válasz Hegyirabló #56126 üzenetére
Sajnálom, ha nem érted a viccet és egy poénnak szánt mondatot ennyire a szívedre veszel. Elnézést.
Attól függetlenül fenntartom, hogy nincs róla egyértelmű infó.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
-
törölt tag
válasz #72445440 #56131 üzenetére
"Ne akarjunk már mindennel maximálisan jól járni....Ezt a netet, ha valakinek nem tűnt volna fel, segítő szándékkal adták a nehéz időszak átvészelésére....Én már aktiváltam..."
Én még nem aktiváltam, és nem is tervezem. Ennek ellenére nagyon sajnállak (és együtt érzek veled), hogy nálad már megkezdődött a nehéz időszak.
-
Pityu.
nagyúr
Na még mindig nem sikerül belépnem a vodafone app-ba.Kérdés ugye előzőleg feltöltő kártyás voltam vodafone tuti használtam is a vodafone appot,na most ugye előfizetéses lettem másik sim kártyát kaptam amit még tegnap előtt aktiváltak azt mondták várja és idővel majd be tudok lépni a vodafone appba ugyan azzal a telefonszámmal és jelszóval mint a feltöltő kártyásnál.De azon agyalok az előfizetéseshez nem kéne újból regisztrálnom a telefonszámot az appban vagyis nem bejelentkezés hanem helyette új regisztráció?Vagy még várjak?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
simpley
őstag
Szevasztok!
adott lenne egy prepaides vodafone előfizetés, amire adategyeztetni kellett, április elején lett volna valamikor esedékes. az első értesítés még januárban kiment, innentől fogva a 1270-en mindig az fogadta, hogy el kell végeznie az adategyeztetést, más menübe nem lehetett átlépni. az alkamazásban is megjelent neki, ez viszont egy idő után eltűnt. a héten lett elvégezve az adategyeztetés, de a 1270-en még mindig nem lehet más menübe átlépni.. most akkor hogy van ez? ilyenkor mit lehet tenni, hogy normálisan működjön? (nem az enyém, de már ötletem sincs hogy tudnák segíteni)signed by simpley.
-
DevKiller
senior tag
Sziasztok
Ma történtek kis módosítások a Vodafone hálózatában.
- Átnevezték a hálózat nevét
- Ahogy észrevettem rengeteg ember megkapta a VoLTE(4G hanghívást) köztük én is A50-re.Viszont kezdek aggódni, mert édesapámat nem tudom elérni és sanszos, hogy emiatt. Na de hazaér jelentkezek, hogy mivan.
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
MadMancs
veterán
válasz DevKiller #56144 üzenetére
A50 en január óta használom VoLTE.
Viszont az elmúlt napokban sokszor túlterhelt a hálózat ( híváskor írja), egyenként nincs gond. Nem ezzel függ össze hogy nem tudod elérni édesapád. Remélem azért hamarosan elered és nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DevKiller
senior tag
-
MadMancs
veterán
válasz DevKiller #56146 üzenetére
Minden további nélkül kikapcsolható ha nem.akarok használni. Egyébként szerintem pont a túlterhelés miatt kapcsoltak be keres nelkul hogy csökkentsék a GSM háló forgalmát. Rengetegem telefonálnak, érdeklődnek távolabb levő rokonoknál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest