- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Véleményt kell mondanom valakinek azzal kapcsolatban, hogy egy meglévő (2x2 GB Dual Channel-es) gépet felbővítsen-e egy adott 4 GB-os modullal.
Konkrétumok:
A gép egy Fujitsu Esprimo P700 T E90+.
Alaplap: Fujitsu D3061-A1
Proci: i3 2120
Meglévő RAM: 2 x 2 GB Samsung 667 MHz, DC-ben.CPU-Z screenshotokat kértem az illetőtől.
CPU
Alaplap
Memory
SPD-Slot2
SPD-Slot4Árulok egy 1 db-os 4GB Kingmax DDR3 1333 MHz-es RAM-ot, amely típusa FLFF65F-D8KQ9 BAF, és azt kérdezik tőlem, hogy a fenti gépet érdemes-e felbővíteni ezzel az 1 db Kingmax memóriával?
Az világos számomra, hogy a Kingmax kompatibilis a géppel és működne is benne. Csak a Dual Channel elromlása miatt megéri-e neki, azt nem tudom. Hogyan működne együtt a két típusú RAM, az eredmény rosszabb lesz? Vagy nem észrevehető?
Tudnátok segíteni? Nem akarok rásózni senkire olyat, amivel nem lesz előbbre, nekem nem ér annyit.Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bittorrent topik
- Philips LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...