- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem lesz iPhone 19
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
en ebbol a rambol heti 10et adok el :) es eddig 1nel sem volt ez. Ne egyszerre nyomd. elsonek alul, aztan felul. igy nem 288db erintkezon kell atnyonnod, hanem kb felen. Tehat fele akkora ero eleg, mintha egyszerre nyomod...
Azt tudom meg elkepzelni, hogy nem nyomod elegge. Neha meglepoen nagy ero kell hozza, nem tudom mi fuggvenye...
En heti 10 gepet epitek, idestova lassan 20 eve, de ilyenbel meg nem talalkoztam.

az utolso kepeden pl tisztan latszik, hogy nincs a helyen a ram... Erintkezok feljebb vannak, mint kellene... Igazitani kell, es kesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali médialejátszót?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hollow Knight és Silksong
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002