Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Köszönöm a linket, ezt magam is megtaláltam, de bíztam benne hogy valami tapasztalatot is ír valaki
Tehát átrszámolva ha csak levágatnám a darabot 1500 ft-ből bővek jiönnék, de akarok rá egy 12cm es lyuakt két darab 8ast meg ezekehez felyenként 4 kis csavarlyukat is, vajon ez mennyivel dobja meg az árat? és két hetet várni kell mire ''leszálíltják'' az árút én meg fizethetek előre vagy hogy működik? -
CrusherW
tag
Üdvözletem, afelöl érdeklődnék, hogy van-e oylasvalaki aki tudna nekem segíteni plexiből azaz plexivel csodákat tenni, a ház oldallapjával szeretnék játszadozni valahogy, de azt nem akarom hogy valami sufnituning szemét legyen a végeredmény, ezért gondoltam hogy segítséget kérnék valakitől a kivitelezésben, meg akár új ötletek után is, persze fizetnék érte, no nem 5-10 ezer forintokat

szerk1: és az os érdenekelne, sőt ez a legfontosabb, hogy hol tudnék hozzájutni plexilaphoz max 45*40 -re van szükségem, és esetleg oylan hely ahol mréetre szablyák meg lyukakat fúrnak bele és így csilivilin kapom meg, és mondjuk nem 15k -t kérnek mindenzért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát átrszámolva ha csak levágatnám a darabot 1500 ft-ből bővek jiönnék, de akarok rá egy 12cm es lyuakt két darab 8ast meg ezekehez felyenként 4 kis csavarlyukat is, vajon ez mennyivel dobja meg az árat? és két hetet várni kell mire ''leszálíltják'' az árút én meg fizethetek előre vagy hogy működik?