- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Hogy áll a festés csanee? Mutass már képeket, én is kiváncsi vagyok rá, és szerintem nem vagyok egyedül
Ja, a plexit nagyon nehéz egyenletesen vágni. Én mondjuk a vágókoronggal szoktam, de utánna élivel (már azt az élét amit éppen vágtam) egy finom dörzspapírra állítom (kb 800-1000) és egyenesre csiszolom. Kicsit hosszú idő, de a végére olyan mintha új lenne -
Tomi84
aktív tag
Nekem is bubis lett a festés, egészen pontosan az első réteg, ezért mondtam, hogy megmarja a plexi felszinét. A rétegek között legyen rendes száradási idő! Ha nem hagyod rendsen megszáradni olyan mintha egyszerre fújtad volna le az egészet. Érdemes 1-2 napot is várni, én a radiátor lefújását úgy csinlátam, hogy amint formára lett vágva a plexi lefújtam 2x, köztük kb 1 órával, összeraktam az egész keretet, és amikor már egyben volt (kb. 4 nap után) akkor fújtam le az egészet megint, és így lett sima. Én kimondottan közelröl 5-10cm távolságról fújtam, de gyorsan haladtam, nem fújtam sokáig egy helyre. Lehet hogy a széleire nem jutott elég festék, csak 1-2 réteg, és azon ezért lűtszik hogy megmarta.
Használd egészséggel a Ferm flexet, ha szeretsz barkácsolni akkor az tényleg nagyon sokat fogod használni!A vágókorong viszont gyárilag elég gané, hamar tönkre fog menni az összes. Sok helyen kerestem, de a legjobb ha fogorvosi műszerboltban veszel, ott carborum korong néven fut, és a lehető legjobb minőségű!
-
Tomi84
aktív tag
hááát.. nem egy rétegben kell azt lefújni! Az első réteg egyébként szerintem még oldja is egy kicsit a plexi felületét, viszont a második réteg már teljesen sima lesz. (már amennyire festékszórólval lehet sima).
Nekem a jó kis piaci 200Ft-os fémfűrész remekül vitte a plexit, még a 4mm-eset is.
Eccer megpróbáltam dekopír fűrésszel vágni... hát nem jött be -
camino
tag
Ja, tényleg, most h közelebbről szemügyre vettem, értem, hogyan tetted fel
Így könnyedén levehető.. én a házba lyukakat fúrtam volna a csavaroknak (ahol nem látszik) csak úgy elég macera lenne a szerelés.... viszont ha valaki nem sűrűn szedi szét a gépét, akkor ez is egy megoldás...
Kezdetnek vettem egy világító procihűtőt, és most meg szeretném csinálni az oldallapot, csak tényleg sajnálom szétvágni..ez van. Azért köszi!
[Szerkesztve] -
camino
tag
Wow! Pont én is erre gondoltam, ugyanis én is sajnálom szétbarmolni az oldallapomat.. így meg bármikor visszarakhatnám az eredetit, ha kedvem támad.... Csak így meg macerás x db csavart kicsavarni, hogy levedd az oldallapot, nem? Vagy hogy oldottad meg ezt a felrakás dolgot? mert én lemezcsavarra gondoltam.... Valaki tud OLCSÓ helyet, ahol méretre szabott plexit lehet venni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest